به گزارش روز سه شنبه اگزیم نیوز، امید شاکری در گفت و گویی افزود: در ارتباط با موضوع تحول دیجیتال و بحث هوشمند سازی در صنعت نفت، برخی موضوعات و محورها مشخص شده اند تا روی آنها کار شود.
وی ادامه داد: البته موضوع هایی که مشخص شده اند آنهایی هستند که شانس به نتیجه رسیدن بیشتری از بقیه دارند زیرا در این موضوعات بر پایه داده می توان کار هوشمند سازی را انجام داد و بنابراین باید دید کجا از لحاظ داده استعداد بیشتری برخوردار است تا بتوان آنها را به عنوان پیشران دنبال شود.
معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت درباره وجود کلان داده ها در این وزارتخانه خاطرنشان کرد: داده های کلان(بیگ دیتا) در خیلی از حوزه های وزارت نفت وجود دارد اما موضوع، امکان دسترسی برای سایر شرکت هایی است که کار آنها هوشمند سازی است؛ اینجاست که بحث حاکمیت داده باید مورد توجه قرار گرفته و اگر نیازمند مجوزهای قانونی است پوشش داده شود.
وی گفت: به طور مثال شما یک کلان داده درباره اطلاعات مصرف مشترکان گاز در اختیار دارید ولی آیا می شود این را در اختیار هر شرکتی قرارداد؟ خیر باید با یک سری پروتکل های خاص صورت گیرد.
معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت افزود: زمینه هوشمند سازی و استفاده از هوش مصنوعی در این بخش زیاد است و ما اینها را به صورت موردی جلو خواهیم برد و اگر مانعی هست، برطرف خواهیم کرد.
شاکری درباره فعالیتهای فناورانه در وزارت نفت خاطرنشان کرد: یک سری فعالیت هایی را از سال های قبل در این زمینه شروع کرده ایم که با عمق و وسعت بیشتری ادامه خواهند یافت.
وی به موضوع تولید بار اول اشاره کرد و گفت: در موضوع تولید بار اول که الان سه سال پیاپی است که وزارت نفت در کل قوه مجریه دستگاه اول می شود این امر ادامه خواهد یافت.
معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت ادامه داد: موضوع دیگر استفاده از ظرفیت های قانون جهش تولید دانش بنیان است که فعال سازی آن در دستورکار قرار گرفته است.
شاکری افزود: تلاش مان بر این است که ارکان زیست بوم توسعه فناوری و نوآوری در تکمیل یکدیگر به دست آوردهایی برسد که نیازمند تجمیع توانمندی های فردی است که وجود دارد تا بتوانیم تجمیع کرده تا بتوانیم نیازهای صنعت نفت را پوشش دهیم.
نظر شما