انبارهای سازمان تملیکی پیش از دولت سیزدهم وضعیت نابسامانی داشت

وزیر دادگستری گفت: در ابتدای دولت سیزدهم بازدیدی از انبارهای سازمان اموال تملیکی داشتیم که وضعیت نابسامانی داشت؛ اموالی که در انبارها وجود دارد متعلق به مردم یا دولت است که باید تعیین تکلیف می شد.

به گزارش اگزیم نیوز، «امین حسین رحیمی» امروز (شنبه) در مراسم بهره برداری از فاز نخست سامانه یکپارچه اموال تملیکی (سیات) و پروژه تجهیز انبارها و آغاز عملیاتی طرح احصای کالاهای موجود در انبارها که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، اظهار داشت: با تلاش های بسیار زیادی که در دولت سیزدهم و با حمایت های وزیر اقتصاد انجام شد، وضعیت انبارها سامان یافت.

وزیر دادگستری با اشاره به راه اندازی سامانه سیات و اینکه ثبت این کالاها تا تعیین تکلیف نهایی در سامانه منجر به کنترل و پیگیری می شود، افزود: راه اندازی این سامانه تکلیف قانونی بوده که امیدواریم در فازهای بعدی نیز ادامه یابد.

رحیمی با اشاره به وظایف سازمان تعزیرات در رسیدگی به پرونده های اموال تملیکی، گفت: این سازمان با تسریع در رسیدگی به سازمان اموال تملیکی، کمک می کند تا کالاها به سرعت تعیین‌تکلیف شوند و به موقع به دست صاحبان اصلی خود بازگردند.

رشد ۲ هزار درصدی تجهیز انبارهای اموال تملیکی در دولت سیزدهم

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز با اشاره به هوشمند و مجهز شدن انبارهای این سازمان، گفت: تجهیز انبارهای اموال تملیکی در دولت شهید جمهور ۲ هزار درصد رشد یافت که قابل مقایسه با دوره های گذشته نیست.

«سید عبدالمجید اجتهادی» در مراسم بهره برداری از فاز نخست سامانه یکپارچه اموال تملیکی (سیات)، پروژه تجهیز انبارها و آغاز عملیاتی طرح احصای کالاهای موجود در انبارها که با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی و دادگستری برگزار شد، اظهار داشت: رئیس جمهور شهید آغازگر ساماندهی سازمان اموال تملیکی بود که با هماهنگی بین دستگاه ها و قوای مختلف فراهم شد.

وی افزود: اقدامات و پیگیری های وزیر اقتصاد در حوزه انبارهای سازمان تملیکی قابل قیاس با هیچ دوره دیگری نیست، همچنین رسیدگی به پرونده های قضایی توسط دادگستری به سرعت انجام می شود.

وی با اشاره به طرح احصای کالاهای موجود در انبارها، گفت: این طرح که شناسه دار کردن کالاهاست، پیشرفت خوبی داشته است و فرایندها الکترونیکی شده اند.

اجتهادی اظهار داشت: ۹۷ درصد فروش های سازمان اموال تملیکی به صورت الکترونیکی است و با راه اندازی حراج خرده فروشی برخط، حراج ها به صورت هفتگی به صورت آنلاین برگزار می شود. در دولت سیزدهم بیش از ۹۲ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شده که این امر باعث شده تا تجار اقدام به ترخیص کالاها کنند.

به گفته مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، یک‌هزار و ۷۵۰ درصد رشد در اموال منقول ثبت شده است.

کد خبر 74711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 8 =