معاملات بازار غیررسمی ارز با شکاف منفی آغاز شد/ ادامه روند کاهش نرخ دلار در بازار آزاد

نرخ دلار غیررسمی در ابتدای معاملات امروز (سه شنبه)با یک کانال عقب نشینی نسبت به پایان معاملات روز گذشته و شکاف قیمتی آغاز شده است.

به گزارش اگزیم نیوز، نرخ دلار غیررسمی در ابتدای معاملات امروز با یک کانال عقب نشینی نسبت به پایان معاملات روز گذشته و شکاف قیمتی آغاز شده است. روز گذشته نرخ دلار در معاملات نقدی بازار غیررسمی در سقف کانال ۶۵ هزار تومانی و محدوده کانال ۶۶ هزار تومان نوسان می‌کرد، اما در معاملات امروز در کف نرخ ۶۵ هزار تومان و با شکاف منفی نسبت به روز گذشته آغاز شد و در حال حاضر روند کاهشی دارد.
نرخ دلار در معالات فردایی کانال‌های تلگرامی نیز با ریزش مواجه شده و با شکاف ۸۰۰ تومانی نسبت به آخرین معامله دیروز، با نرخ ۶۶ هزار تومان شروع به کار کرد. در ادامه با فاصله کوتاهی کانال ۶۶ را از دست داد و به کف کانال ۶۵ هزار تومان رسید. این در حالیست که در معاملات دیروز به سقف ۶۷ هزار ۸۵۰ تومانی نیز رسیده بود.
البته مشاهدات میدانی بازار غیررسمی ارز در محدوده میدان فردوسی و چهارراه استانبول حاکی از آن است که برای این نرخ‌ها خریداری نیست و کسی حاضر به خرید دلار نزولی نیست و اصطلاحا کسی چاقوی در حال سقوط را در دست نمی‌گیرد. بر این اساس دلالان با نرخ‌های ۶۴ هزار تومان هم خریداری پیدا نمی‌کنند.
تحلیلگران ارزی می‌گویند شروع معاملات با شکاف قیمتی و ادامه روند کاهشی، احتمالا نرخ دلار در بازار غیررسمی به زودی به کانال ۶۲ و حتی ۶۱ هزار تومانی برگردد، چرا که التهابات و هیجانات ناشی از تنش‌ها در حال فروکش کردن است.

خریداران ارز مشمول مالیات می‌شوند

به گفته فعالان بازار، تخلیه شوک ناشی از تحولات سیاسی پس از پاسخ مقتدرانه ایران در کاهش قیمت‌ها نقش کلیدی داشته است. همچنین بازار با تشخیص توخالی بودن تهدیدهای اخیر اسرائیل، به استقبال کاهش قیمت‌ها رفته است.
از طرفی به‌ نظر می‌رسد یک خبر جدید هم در مورد بازار ارز نیز بر معاملات امروز اثرگذار خواهد بود؛ معاون اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی از احتمال قرارگیری خریداران بازار ارز زیر چتر مالیاتی خبر داده است.

علی شهابی گفت: تقاضای ارز در بازار غیررسمی شامل تقاضای معاملاتی غیرمجاز (قاچاق و خروج سرمایه)، تقاضای سفته‌بازی و تقاضای احتیاطی است و در سمت عرضه نیز شامل عرضه ناشی از قاچاق خروج کالا، کم‌اظهاری در صادرات و بیش اظهاری واردات است.

کد خبر 72944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 1 =