به گزارش اگزیم نیوز، سعید رحمان سالاری روز سهشنبه در مراسم بهره برداری از طرح ها و پروژه های متنوع سازی سبد سوخت کشور در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه تاکنون ۲ هزار و ۳۶۰ جایگاه سی.ان.جی در کشور راه اندازی شده است، افزود: همچنین ۴.۴ میلیون خودرو سی.ان.جی سوز و تاکنون ۱۱۷ میلیارد متر مکعب سی.ان.جی در کشور توزیع شده است. اکنون بیش از ۹۰ درصد تاکسی ها و ۵۰ درصد وانت بارها مجهز به سوخت سی.ان.جی شده اند.
وی متوسط مصرف بنزین روزانه کشور را ۱۲۴ میلیون مترمکعب ذکر و تصریح کرد: اگر خودروهای سی.ان.جی سوز نبود، مصرف بنزین به ۱۴۳ میلیون لیتر در روز می رسید که با راه اندازی جایگاه های جدید سی.ان.جی از ۱۲۶ میلیون مترمکعب از مصرف بنزین جلوگیری می شود.
وی با بیان اینکه از امروز امکان ثبت نام برای تبدیل به دوگانهسوز سیانجی برای همه تاکسیها، وانتبارها و خودروهای شخصی فعال در حملونقل اینترنتی فراهم و آغاز شد، تاکید کرد: متقاضیان برای ثبتنام می توانند به سایت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران مراجعه کنند و این تبدیل کاملا رایگان انجام خواهد شد.
رحمان سالاری با بیان اینکه سهم سی.ان.جی در سبد سوخت ۱۴.۵ درصد است، خاطرنشانکرد: در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون مترمکعب ظرفیت تولید سی. ان.جی داریم که روزانه حدود ۱۹ میلیون مترمکعب آن به فروش می رسد.
وی با بیان اینکه با تبدیل و تولید خودروهای جدید می توان ظرفیت خالی صنعت سی ان جی را پر کرد، گفت: اکنون ۹۳ جایگاه در حال ساخت داریم و ۹۵ درصد جایگاههای کشور نیز در حال فعالیت هستند. حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث این ۱۳ جایگاه سرمایهگذاری شده که برای حدود ۱۳۰ نفر اشتغال ایجاد خواهند کرد.
وی افزود: امروز در بحث تولید کارخانهای خودروهای دوگانهسوز، قرارداد تولید ۴۵ هزار خودروی تاکسی و وانت با شرکت ایران خودرو و ۳۰ هزار خودروی تاکسی و وانتبار با شرکت زامیاد به ارزش مجموع ۴۵ میلیون دلار امضا میشود که پایان این قرارداد تا ۱۴۰۴ است.
مجری طرح سی.ان.جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به طرح تعویض مخازن تاکسیها،گفت: تاکنون هشت هزار و ۲۰۰ مخزن تاکسی فرسوده تعویض شده است. در یک ماه گذشته یکهزار و ۲۰۰ مخزن تعویض شده و تا پایان سال چهار هزار مخزن جدید نیز روی تاکسیهای با مخازن فرسوده نصب خواهد شد.
وی افزود: امروز ۱۲ جایگاه در استانهای آذربایجان شرقی، کرمان، اصفهان، لرستان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان افتتاح میشود که با ظرفیت ۱۴ هزار و ۴۵۰ مترمکعب بر ساعت ظرفیت سیانجی کشور را افزایش میدهند البته برنامه داریم یکصد جایگاه هم به صورت رایگان در سیستان و بلوچستان راه اندازی کنیم.
نظر شما