تلاش بانک مرکزی برای کوتاه شدن صف تخصیص ارز/ بازار توافقی دستاوردهای مهمی در تاریخ اقتصاد ثبت می‌کند

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: بانک مرکزی تلاش کرده تا مسیر تخصیص ارز به معنای واقعی نسبت به دوره‌های قبلی کوتاه‌تر شود.

به گزارش روز دوشنبه اگزیم نیوز، جعفر قادری با تاکید بر ره‌آوردهای ثبات ارزی و اقتصادی مورد نظر بانک مرکزی در دوسال اخیر اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در اهداف کلان ثبات بخشی به بازار و نظام ارزی کشور همواره مورد نظر سیاستگذار بوده، پیش بینی پذیر بودن نرخ ارز با تاکید بر اینکه ارز نیمایی و ارز دولتی مورد نیاز تولید کننده در اسرع وقت تخصیص داده شود تا روند تولید دچار مخاطرات جدی نشود، است.

وی تاکید کرد: به این خاطر سیاستگذار در دوسال اخیر تلاش کرد تا ضمن تامین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی به تدریج به سمت و سویی حرکت کند که روند تخصیص و تامین نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود؛ در این صورت است که تولید در زمان مناسب وارد بازار می‌شود و جامعه از کمبود کالا دچار شوک تورمی نخواهد شد.

قادری معتقد است: بهبود فضای کسب و کار را می‌توان یکی از عوامل مهم و تعیین کننده در رشد اقتصادی و جهش تولید دانست، لذا ثبات ارزی و تضمین ارز مورد نیاز تولید کننده واقعی از جمله راهبردهایی است که به حفظ و رشد فعالیت‌های مولد بسیار کمک می‌کند.

وی معتقد است: تخصیص و تامین ارز مورد نیاز تولید به مثابه حمایت از تولید کننده و در نهایت مصرف کننده است. کمبود ارز منجر به کمبود کالا و در نتیجه گرانی می‌شود؛ بنابراین سیاستگذار تلاش کرده تا مسیر تخصیص ارز در بانک مرکزی به معنای واقعی نسبت به دوره‌های قبلی کوتاه‌تر شود.

وی در پایان گفت‌وگو با تاکید براینکه بازار توافقی دستاوردهای مهمی را در تاریخ اقتصاد ایران به ثبت می‌رساند، گفت: امید می‌رود با راه‌اندازی بازار ارز توافقی و چرخش سریع و تسهیل‌گری تخصیص و تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان و واردکنندگان این مسیر به نفع مردم تمام شود و تقویت تجارت نتیجه غایی این روند باشد.

کد خبر 78313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 2 =