تورم بخش تولید مرغداری صنعتی اعلام شد

براساس گزارش مرکز آمار ایران، در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه گذشته به ۲۶.۹ درصد رسید که نسبت به اطلاع رسانی ماه قبل (۳۰.۴ درصد)، ۳.۵ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد.

به گزارش روز یکشنبه اگزیم نیوز از مرکز آمار ایران، در مهر ماه سال ۱۴۰۳ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۵۷۹.۴ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۵.۱ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۱.۹ درصد افزایش یافته‌است.

در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به همان ماه نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۲۶.۹ درصد افزایش یافته‌ بود.

کاهش تورم ماهانه

در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۵.۱ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۹.۰ درصد)، ۳.۹ واحد درصد کاهش یافته‌است.

در میان قلم‌های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به قلم "تخم مرغ نطفه دار" (۴.۰ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم" مرغ حذفی" (۱۲.۳ درصد) بوده است.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۱.۹ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۹.۰ درصد) ۲.۹ واحد درصد افزایش داشته‌است.

به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در مهر ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۱۱.۹ درصد افزایش دارد.

در بین قلم های مرغداری های صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ نطفه دار" (۳۴.۶ ‌درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم " کود" (۱۵.۲- درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۲۶.۹ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۰.۴ درصد)، ۳.۵ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد.

در ماه مورد بررسی، در میان قلم های مرغداری های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " مرغ حذفی" (۶.۶ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " تخم مرغ نطفه دار " (۶۰.۲ درصد) است.

کد خبر 77563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 5 =