به گزارش روز سه شنبه اگزیم نیوزا، پدیده استخراج غیرمجاز رمزارز چند سالی است که سایه شوم خود را بر روی صنعت برق کشور افکنده و موجب خسارات زیادی هم به شبکه برق و هم به تاسیسات برقی شده است.
گرچه شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران همواره تلاش کردهاند تا با این پدیده برخورد کند، اما جذابیت زیاد رمزارزها هر روزه تعداد زیادی از مردم را وادار به فعالیت در این زمینه و کسب در آمد کرده است.
چندی پیش در همین زمینه مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) با اشاره به برآورد حدود یکهزار و ۵۰۰ مگاوات توان مصرفی مراکز غیرمجاز رمزارز در کشور، گفته بود: هفت اقدام مقابلهای به این منظور پیشبینی شده است.
«مصطفی رجبی مشهدی» از عزم این شرکت برای جمعآوری این مراکز بهعنوان اولویت اساسی صنعت برق خبر داد.
وی، توان مصرفی مراکز غیرمجاز رمزارز را مطابق پیشبینیها بیش از یکهزار و ۵۰۰ مگاوات اعلام کرد که با احتساب سایر برقهای غیرمجاز و دستکاری کنتورها تخمین زده میشود به حدود سه هزار مگاوات برسد.
مدیرعامل توانیر با اشاره به تاکید وزیر نیرو بر تشویق انگیزشی و ارتقای شغلی نیروهای صنعت برق که در شناسایی و جمعآوری مراکز غیرمجاز کمک میکنند، گفت: بهطورقطع با سرقت برق به این شکل که موجب میشود تلاش بیش از ۱۰۰ هزار نفر نیروی صنعت برق برای تأمین برق مردم و بهخاطر منفعتطلبی عدهای سودجو به مخاطره بیفتد، برخورد جدی میکنیم.
رجبی مشهدی از ایجاد یک داشبورد مدیریتی برای ارائه گزارشهای استاندارد و ارزیابی عملکرد شرکتها در توانیر خبر داده بود.
شرکت توانیر از تصویب مصوبهای خبر داد که براساس آن مجازاتهای سنگین در انتظار استفادهکنندگان غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز است.
با این مصوبه، استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج بیتکوین، منجر به دادگاهی شدن، جریمه سنگین و جمعآوری و قطع انشعاب برق فرد متخلف خواهد شد.
نظر شما