غیرواقعی بودن قیمت‌ها در تنش‌های سیاسی و نظامی

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه با بیان اینکه قیمت‌ها در تنش‌های سیاسی و نظامی عمدتا غیرواقعی است، تاکید کرد: منفعت اقتصادی مردم ایجاب می کند در این شرایط بازی دلالان ارزی را نخورند.

به گزارش اگزیم نیوز، مهرداد سعادت روز شنبه در گفتگویی در خصوص بازگشت آرامش به بازار ارز و تأثیری که بر معیشت مردم و نرخ تورم دارد، گفت: فعالان اقتصادی و مردم خواهان بهبود وضعیت اقتصاد کشور هستند؛ قطع به یقین بخشی از ثبات اقتصادی که خواهان آن هستیم از محل عدم تشنج و نوسان در بازار ارز حاصل می‌شود.

وی افزود: ثبات بازار ارز اثر مستقیمی روی ثبات اقتصادی، جهش تولید و بهبود معیشت مردم دارد به این دلایل لازم است مردم برای ثبات بخشی بیشتر به اقتصاد و نرخ ارز، ضمن همراهی نکردن با سوداگران ارزی، با بانک مرکزی همکاری ویژه‌ای داشته باشند.

این فعال اقتصادی معتقد است: همراهی نکردن با نوسان گیری‌های مقطعی دلالان در تنش‌های سیاسی و نظامی موقتی کشور به ثبات ارزی و اقتصادی که منافع تولیدکننده و مصرف کننده را تامین می‌کند منتهی می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و ترکیه تصریح کرد: دلالان و سوداگران ارزی برای کسب منفعت بیشتر به دنبال حرکت‌های سینوسی نرخ ارز هستند، این حرکت‌ها به نفع سوداگران و به زیان تولیدکننده، صادر کننده و عموم مردم جامعه است؛ بنابراین نباید از سوداگران بازار ارز در تنش‌های مقطعی منطقه‌ای بازی بخوریم.

وی دراین باره افزود: کاهش نرخ تورم وابسته به رشد تولید و تجارت است. مردمی که مطالبه کاهش نرخ تورم و ثبات اقتصادی دارند باید آگاهی خود را از مسائل تاثیر گذار در نرخ ارز و اقتصاد کلان افزایش دهند.

مهرداد سعادت گفت: نوسانات نرخ ارز حتی در کوتاه مدت آسیب‌های مختلفی به روند تجاری کشور وارد می‌کند. هر افزایشی به معنای بالا رفتن نرخ کالا و به زیان مردم است.

وی خاطر نشان کرد: به عنوان فعال تجاری و اقتصادی توصیه می‌کنم مردم در تنش‌های نظامی و سیاسی منطقه برای بر هم نخوردن تعادل در تجارت خارجی تقاضایی به بازار ارز وارد نکنند و ارزی خریداری نکنند، چون قیمت‌ها واقعی نیست.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی تهران و ترکیه گفت: با توجه به اینکه آثار انتظارات تورمی تا مدت‌ها روی اقتصاد ونرخ کالاها باقی می‌ماند عدم رجوع مردم به بازار ارز در نوسان‌های نظامی و منطقه‌ای در نهایت و در بلندمدت به نفع عامه مردم، تولید و اقتصاد کشور است.

کد خبر 76360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 5 =