مشی همیشگی من پاکدستی و فسادستیزی است

وزیر پیشنهادی جهادکشاورزی گفت: محکم‌ترین وعده‌ای که در حضور مردم و نمایندگان خانه ملت می‌توانم بدهم این است که مدیریت مبتنی بر پاکدستی، کارآمدی و سلامت مبتنی بر روحیه جهادی را در وزارت جهاد کشاورزی پیاده کنم.

به گزارش اگزیم نیوز، «غلامرضا نوری قزلجه» امروز (دوشنبه) با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و جلسه رای اعتماد وزیران، به ارائه برنامه‌های خود در وزارت جهاد کشاورزی پرداخت.

وی تصریح‌کرد: محکم‌ترین وعده‌ای که در محضور مردم و نمایندگان خانه ملت می‌توانم بدهم این است که مدیریت مبتنی بر پاکدستی، کارآمدی و سلامت مبتنی بر روحیه جهادی را در وزارت جهاد کشاورزی پیاده کنم.

نوری قزلجه تاکید کرد: باید بگویم بنده با فساد هیچ نسبتی نداشتم، اما با فساد ستیزی و پاکدستی نسبت دیرینه دارم، در هر کجا که خدمت کردم از شروع خدمتم مشی‌ام پاکدستی و فسادستیزی بوده و یک مورد خلاف بر این در اجرا و چه کمیسیون کشاورزی اتفاق نیفتاده است و این مهمترین وعده ای است که در مجلس شورای اسلامی می توانم بدهم.

وی گفت: این امر نیازی به پول، اعتبار و ربطی به تحریم ندارد که مدیریت مبتنی بر پاکدستی و سلامت و کارآمدی و روحیه جهادی را در آن وزارتخانه با کمک همکاران آنجا برقرار خواهم کرد و این وعده را محکم می دهم.

نوری قزلجه اضافه کرد: در این راستا از نیروهای پاکدست وزارت جهادکشاورزی با قدمت بالا و روحیه جهادی استفاده خواهد شد که همه این برنامه ها را با کمک آنها پیش خواهیم برد و حتما به مشکلات معیشتی این مجموعه توجه خواهم داشت.

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی ضمن تشکر از موافقین و مخالفین درباره این سوال که شما با بخش کشاورزی آشنایی ندارید و احتمالا در لایه های فساد موجود دچار مشکل شوید، گفت: تذکر به جا و به موقعی بود. بنده آشنایی‌ام با بخش کشاورزی قدمت بیش از ۳۰ سال دارد. بنده جزو کسانی هستم که با بخش کشاورزی و با همه وجوه آن بیشترین آشنایی را دارم و به عنوان یک بهره بردار، روستایی و کشاورز، عضو شورای نظام مهندسی و تحصیلکرده و شروع خدمت در این بخش به عنوان یک تصمیم گیر و تصمیم ساز و سیاست گذار در حوزه قانون گذاری در دو و سه دوره مجلس به این بخش نگاه کردم و آن را از وجوه مختلف دیدم.

وی افزود: بنده ادعای زیادی ندارم اما جزو محدود کسانی هستم که از وجوه مختلف این بخش را در کشور دیده‌ام و می شناسم و زوایای پیدا و پنهان آن را می دانم، اما اینکه سلیقه خدمتیم در وزارتخانه چگونه خواهد بود باید بگویم معتقدم بخش کشاورزی بخشی است که باید کسی که آنجا کار می کند از سطح مزرعه و سالن تولید شروع کرده باشد و دستوراتی که در تهران می دهد باید بداند که در گستره پهنه این کشور توسط بیش از چهار میلیون بهره بردار اجرا خواهد شد.

نوری قزلجه بیان‌داشت: بنابراین باید مزرعه، واحد تولیدی، کشاورز و رده های سازمانی خود را بشناسد. همچنین بنده چهار سال در پست هم تراز وزیر خدمت کرده ام و مناسبات سیاسی و حکمرانی در کشور را یاد گرفته ام.

مرغداران اجباری برای استفاده از مرغ لاین ندارند

وی درباره لاین مرغ آرین گفت: اینکه ما در این بخش خوداتکا باشیم خوب است و برنامه های اصلاح نژادی ما ادامه خواهد داشت و اینکه یک لاین که رقیب لاین های خارجی داشته باشیم ضروری است و حتما آن را دنبال خواهیم کرد، اما با این سیاست که اجبار کنیم که لاینی که از لحاظ ضریب تبدیل و بهره وری درجه پایینی دارد و اجبار کنیم مرغداران از این استفاده کنند و از سوی دیگر ارز بدهیم تا نهاده های مورد نیاز از امریکای جنوبی تامین و وارد کشور شود و مرغ آرین آن را به فضولات تبدیل کند، با این مخالف هستم؛ اما اینکه مرغ لاینی را به صورت ملی و برای خودمان داشته باشیم حتما روی آن کار خواهیم کرد و پیش خواهیم برد.

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی درباره سیاستگذاری ها در بخش کشاورزی گفت: بنده سیاستگذاری هایم همان است که در قوانین بالادستی است، یعنی رسیدن به امنیت غذایی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است به‌ویژه استفاده از روش های دانش بنیان و اتکا به بهره وری که تنها مسیر توسعه در این بخش است.

۱۵۰ همت اعتبار مورد نیاز اجرای شبکه های نوین آبیاری
وی در ادامه درباره برنامه های خود در بخش کشاورزی گفت: یکی از موانع اصلی و اساسی در مسیر توسعه بخش کشاورزی، موضوع آب است و مساله بسیار جدی، مهم و تکلیف قانونی حتی کاهش مصرف آب در این بخش است.

نوری قزلجه خاطرنشان‌کرد: در این راستا چاره ای جز توسعه شبکه های نوین آبیاری نداریم که بسیار مهم است. بدانید تاکنون حدود سه میلیون هکتار اجرا شده و اکنون سه میلیون هکتار دیگر نیاز داریم که به ۱۵۰ همت اعتبار نیاز دارد. امیدواریم این اعتبار در قالب برنامه هفتم توسعه تامین شود و ما هم اینها را اجرایی کنیم که بسیار ضروری است.

هدفگذاری ارتقای ضریب خودکفایی محصولات اساسی به ۹۰ درصد

وی درباره شاخص های ارائه شده در این بخش، افزود: در حال حاضر سهم بخش کشاورزی از ارزش افزوده کل تولید ناخالص داخلی منفی ۱.۷ درصد است، بنا داریم آن را به ۵.۵ درصد ارتقاء بدهیم و ضریب خودکفایی در محصولات اساسی که امنیت غذایی ما به آنها بستگی دارد ۸۰ درصد است که بنا داریم آن را به ۹۰ درصد ارتقا بدهیم و در این راستا حدود ۲۰۰ اقدام مشخص شمرده شده است.
وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی اظهار داشت: برنامه ای که تقدیم شده بر اساس توصیه های رئیس جمهوری، طبق اسناد بالادستی حوزه کشاورزی و قانون اساسی جمهوری اسلامی، برنامه هفتم توسعه، همچنین اسناد بالادستی نظیر سیاست های ابلاغی در حوزه های مختلف مرتبط با بخش کشاورزی و همچنین قوانین مادری که در حوزه کشاورزی است، تنظیم شده است.
وی تصریح کرد: بخش کشاورزی اکنون به عنوان بخشی که زنجیره طولانی با ذینفعان متعدد دارد ،یکی از بخش های مهم در کشور برای رسیدن به امنیت غذایی به عنوان یک رکن امنیت ملی است. در این برنامه بر دانش بنیان کردن بخش کشاورزی، روستا پایه کردن و کشاورز محوری آن در کنار توجه به زنجیره ها توجه ویژه شده است.

غلامرضا نورزی قزلجه متولد ۱۳۴۹ در استان آذربایجان شرقی، شهرستان بستان‌آباد است و از حوزه انتخابیه بستان‌آباد به نمایندگی در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شده است.

وی هم اکنون عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی است. نوری قزلجه دارای فوق لیسانس مهندسی کشاورزی و دانشجوی دکترای سیاست و توسعه کشاورزی است.

نورزی قزلجه در دوره‌های یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده حضور داشته است. وی در موضوعات مختلفی از جمله توسعه مناطق روستایی و حمایت از کشاورزی و حقوق شهروندی فعالیت کرده است. همچنین، او در کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس فعالیت می‌کند.

غلامرضا نوری قزلجه دارای سوابق مختلفی در حوزه‌های سیاسی و اجرایی از جمله معاونت پارلمانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مشاور استاندار آذربایجان غربی و مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی است.

کد خبر 75349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 9 =