به گزارش اگزیم نیوز، رامین پولادرگ روز جمعه در گفتگو خصوص دستاوردهای راه اندازی بازار ارز توافقی در مرکز مبادله در راستای حمایت از صادرکنندگان خُرد، متوسط و دانش بنیان افزود: این اتفاق که بانک مرکزی توجه ویژهای به صادرکنندگان خُرد، متوسط و دانش بنیانها دارد از جهات مختلفی حائز اهمیت است چرا که همزمان میتواند عامل چند اتفاق مهم در اقتصاد ایران باشد.
وی در این باره گفت: راه اندازی بازار ارز توافقی در مرکز مبادله با حمایت از تولیدکنندگان متوسط به این جهت بسیار حائز اهمیت است که به توفیق هر چه بیشتر راهبرد و سیاست تثبیت و تعمیق آن کمک میکند.
این فعال تجاری افزود: اگر بانک مرکزی از صادر کنندگان خُرد، متوسط و دانش بنیان حمایت کند بدین معناست که موفقیت سیاست تثبیت و تعمیق به تامین مالی بنگاههای تولیدی میانجامد و بعد از آن شاهد اشتغالزایی، درآمد زایی و رشد و رونق اقتصادی و برخورداری از رفاه عمومی خواهیم بود.
پولادرگ اضافه کرد: از این منظر راه اندازی بازار ارز توافقی در مرکز مبادله راهبرد بسیار خوب و نوینی است چرا که به صورت درست و مشروع روشهای تامین مالی تجار و واردکنندگان و صادرکنندگان مشخص میشود.
وی ادامه داد: در بازار ارز توافقی همه تعهدات تجاری روشن و شفاف است به این خاطر تامین مالی تولید و بخش تجاری کشور به سرعت و در اسرع وقت با شفافیت و قیمت مشخص صورت میگیرد، روالی که دستاورد خوبی برای کشور است.
عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق معتقد است: راه اندازی بازار ارز توافقی در مرکز مبادله به این دلیل مهم است که بانک مرکزی مسیری پیش روی تجار، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی برای تامین مالی باز کرده که تورم زا نیست.
وی خاطرنشان کرد: تامین مالی تولید زمانی ارزشمند و بسیار مهم است که غیرتورمی باشد. تورمی بودن تامین مالی تولید و تجارت به معنای افزایش هزینههای مردم و بالا رفتن نرخ تورم است.
این فعال اقتصادی گفت: راهبرد بانک مرکزی در خصوص راه اندازی بازار ارز توافقی و سَلَف ارزی، چون به تنظیم بازار لطمه نمیزند بسیار مهم و قابل تحسین است.
نظر شما