تولیدات کشاورزی کشور به بیش از ۱۲۵ میلیون تن رسیده است

رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهادکشاورزی گفت: کل تولیدات بخش کشاورزی در کشور از ۲۵ میلیون تن اول انقلاب به بیش از ۱۲۵ میلیون تن کنونی افزایش یافت.

به گزارش روز پنجشنبه اگزیم نیوز، محمدمهدی قاسمی در نشست شورای تحقیقات بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: افزایش تولیدات بخش کشاورزی در حالی رقم خورده است که تغییرات اقلیمی با کاهش بارندگی ها به نفع این بخش نبوده و تنها کشت در سطح ۴۰ درصد اراضی انجام شده است.
وی تاکید کرد: تمام دستاوردها در این بخش طی این سال ها مرهون تلاش و کار جهادی است که سبب شده کشور که زمانی وارد کننده برخی فرآورده ها و محصولات نظیر مرغ و پنیر بود امروز به صادرکننده این بخش تبدیل شود.
معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر اهمیت آموزش و ترویج تاکید کرد و افزود:با توجه به اینکه مردمی‌سازی آموزش و ترویج نقش مهمی در رشد تولید در بخش کشاورزی دارد وزیر جهاد کشاورزی بر این مهم تاکید ویژه دارد.
قاسمی کمبودها در حوزه دانش و آگاهی، فناوری و سرمایه را از مهمترین چالش ها بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: یکی از مهمترین اولویت های این وزارت در کنار افزایش دانش و آگاهی تمامی مراحل کاشت تا برداشت محصولات کشاورزی به کشاورزان استفاده از ظرفیت بانک ها برای پرداخت تسهیلات به فعالان این بخش است تا با سرمایه لازم به فعالیت مشغول باشند.
قاسمی تاکید کرد: در بخش کشاورزی محدودیت منابع، سرمایه در گردش برای بهره‌برداران وجود دارد اما با نفوذ دانش می توان اثر این دو محدودیت را کم و بهره وری بخش کشاورزی را بیش از پیش تقویت کرد.
معاون سازمان تات و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهادکشاورزی الگوی کشت را اقدام فرآیندی شامل استفاده از منابع آب در دسترس، شرایط اقلیم و خاک و سیاست‌‎گذاری دولت عنوان و تصریح کرد: مهمترین ماموریت جهاد کشاورزی تامین امنیت غذایی است که بهره گیری از الگوی کشت با توجه به شرایط آب و هوایی، تغییرات اقلیم و محدودیت منابع آبی در کشور به عنوان یکی از مهمترین الزامات مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های بخش کشاورزی گفت: بخش کشاورزی بیشترین سهم در ایجاد اشتغال مردم استان دارد.
سیدمحمدرضا سیدحسینی افزود بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان فرصت‌های بی نظیری برای سرمایه‌گذاری دارد و در دولت سیزدهم در راستای توسعه بخش کشاورزی، سرمایه‌گذاری قابل توجهی توسط بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور و بخش خصوصی بومی استان در زمینه های دام و طیور، شیلات، زراعت و باغبانی انجام داده است.

کد خبر 71042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 2 =