هزینه فساد اقتصادی در کشور باید افزایش یابد / گلوگاه فساد باید بسته شود

معاون اداری و مالی سازمان اطلاعات مالی کشور گفت: باید شرایطی فراهم شود تا گلوگاه‌های فساد اقتصادی در کشور بسته شود و فساد برای فرد صرف نکند، چگونه اقدام به فساد برای فرد نمی‌صرفد؟ اگر فردی اقدام به فساد کرد، برخوردی با او صورت گیرد که آن برخورد برای او هزینه گزافی داشته باشد.

به گزارش اگزیم نیوز، ملکی روز چهارشنبه در همایش حوزه معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی بنیاد مسکن کشور و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت ملی مبارزه با پولشویی اظهار داشت: هر فسادی در کشور ناشی از شبکه‌ای متشکل از یک شخص فاسد و یک شخص مؤثر در دستگاه‌های اجرایی است که به شخص فاسد کمک می‌کند.حوزه مسکن محل مناسب و انگیزه‌ای برای بحث پولشویی است و خود به خود انگیزه فرد فاسد را زیاد می‌کند تا به این بخش ورود کنند، راهکار برای جلوگیری از این اتفاق ناخوشایند راه‌اندازی اداره مبارزه با پولشویی است.

معاون اداری و مالی سازمان اطلاعات مالی کشور ادامه داد: بحث مبارزه با پولشویی به دلیل تأثیری که در اقتصاد کلان کشور دارد در سراسر دنیا از اهمیت بسیاری برخوردار است، بحث مبارزه با پولشویی از ۱۱سپتامبر در دنیا جدی‌تر شد.

وی با بیان اینکه مبارزه با پولشویی در حال حاضر به یکی از مهمترین و موثرترین راه‌های مبارزه با فساد در کشور تبدیل شده است، گفت: هدف از مبارزه با پولشویی مبارزه با فعل فساد است؛ در واقع ما باید انگیزه و راه‌های فساد را از شخص فاسد بگیریم تا خود به خود انگیزه جرم و فساد در آن فرد کاهش یابد و او به تدریج پی ببرد که دست زدن به این عمل برای او به صرفه نیست.

معاون اداری و مالی سازمان اطلاعات مالی کشور اضافه کرد: باید شرایطی فراهم شود تا گلوگاه‌های فساد بسته شود و فساد برای فرد صرف نکند ، چگونه اقدام به فساد برای فرد نمی‌صرفد؟ اگر فردی اقدام به فساد کرد، برخورد با او صورت گیرد که آن برخورد برای او هزینه گزافی داشته باشد.

ملکی افزود: در واقع اگر عواید حاصل از ارتکاب جرم و دارایی‌های شخص فاسد بر اساس ماده ۹مبارزه با پولشویی به نفع حاکمیت جلب، جذب و ضبط شود، شرایطی فراهم می‌شود که فساد برای او نمی‌صرفد.

وی با اعتقاد به اینکه اگر مفاسد در اسرع وقت به مجلس گزارش داده شوند دیگر هزینه اجتماعی و اقتصادی به همراه ندارند، گفت: حوزه مسکن هم محل مناسب و انگیزه‌ای برای بحث پولشویی است و خود به خود انگیزه فرد فاسد را زیاد می‌کند تا به این بخش ورود کنند که راهکار برای جلوگیری از این اتفاق ناخوشایند راه‌اندازی اداره مبارزه با پولشویی است.

معاون اداری و مالی سازمان اطلاعات مالی کشور افزود: در حال حاضر قوانین خوب و سفت و سختی برای مبارزه با پولشویی وجود دارد؛ این موضوع آنقدر برای قانون‌گذاران از اهمیت بسیاری برخوردار بوده که در ماده هفت مکرر قانون مبارزه با پولشویی آمده که مرکز اطلاعات مالی می‌تواند بدون اخذ مجوز از مرجع قضایی حداقل ۲۴ساعت حساب شخص فاسد را توقیف و سپس محدود کند.

وی اضافه کرد: بحث «از کجا آورده‌اید؟» در قانون مبارزه با پولشویی دیده شده است؛ در بحث سلطان کوکائین نزدیک به ۲هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان به نفع حاکمیت ضبط شد که رقم قابل توجهی است.

معاون اداری و مالی سازمان اطلاعات مالی کشور گفت: با توجه به دیدی که حاکمیت در بحث مبارزه با فساد دارد امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه باشیم.

کد خبر 69757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 6 =