به گزارش اگزیم نیوز، حسین عاشوری امروز (سهشنبه) در «دومین کنفرانس ملی فناوریهای نوین در انرژی» اظهار داشت: شرکتهای پالایش نفت کشور بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، مأموریت و مسئولیت تأمین سوخت کشور را بر عهده دارند.
وی با اشاره به تحویل ۲ میلیون و پانصد هزار بشکه نفت خام تحویل شده به پالایشگاهها، گفت: ۸۰ درصد نفت خام تحویلی به میعانات (عمدتاً نفتگاز و...) و ۱۵ تا ۲۰ درصد آن به فرآوردههای ویژه تبدیل میشود. در چند سال گذشته این فرآوردهها از ۳۰ محصول به ۴۶ محصول افزایش یافته است.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش ضمن اشاره به سودده بودن همه پالایشگاههای خصوصی اظهار کرد: بنگاههای اقتصادی و پالایشگاههای خصوصی که سهامداران عمده دارند باید محصولات جدید عرضه کنند و سودده باشند تا بتوانند به تعهدات خود در برابر دولت و سهامداران عمل کنند.
عاشوری با اشاره به مشکلات پیش روی پالایشگاههای خصوصی گفت: ۱۵۷ هزار میلیارد تومان، مطالباتی است که شرکتهای پالایشی خصوصی از دولت طلبکارند؛ این در حالی است که برای انجام پروژههایی که بر ما تکلیف شده است و بسیاری از نیازهای کشور را رفع میکند، به حداقل ۸ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز داریم.
وی تأکید کرد: این پروژهها از ۵ تا ۹۶ درصد در دست اجرا هستند و پروژههای ارتقای کیفیسازی گازوئیل، ارتقای کیفیسازی بنزین، احداث واحد سولفورزدایی، احداث واحد ۸۱ هزار بشکهای گوگردزدایی، احداث واحد کیفیسازی از جمله آنها محسوب میشوند.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور درخصوص استفاده از قطعات داخلی در تعمیرات اساسی (اُوِرهال) پالایشگاهها، گفت: بیش از ۸۰ درصد این قطعات داخلی هستند.
«دومین کنفرانس ملی فناوریهای نوین در انرژی و مواد» به میزبانی واحد تهرانجنوب دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری وزارت نفت امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ مهرماه) با حضور استادان دانشگاه، دانشجویان و برخی از مقامات برگزار میشود.
هدف از برگزاری این کنفرانس، ارائه دستاوردهای نوآورانه و دانشبنیان به منظور همرسانی جوانان جویای کار با شرکتهای دانشبنیان برای بهرهبردن از فرصتهای شغلی است.
اولین کنفرانس ملی فناوریهای نوین در انرژی و مواد، در سال ۱۳۹۸ برگزار و به برقراری ارتباطی مناسب میان دانشگاه آزاد و صنایع منجر شد.
نظر شما