به گزارش روز یکشنبه اگزیمنیوز، منوچهر یارمحمدی افزود: براساس آمارهای موجود، این شهرستان با در نظر گرفتن ژنوتیپها و ارقام موجود خود بین ایستگاههای زیتون کشور، مقام نخست را دارد.
وی با بیان اینکه، زیتون شهرستان طارم از لحاظ کیفیت، مرغوبترین زیتون کشور است، اضافه کرد: در سالهای اخیر با توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد بازارهای مختلف فروش زیتون، این محصول به یک عامل مهم در توسعه اقتصاد و اشتغال پایدار در شهرستان و استان تبدیل شده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به اینکه برداشت زیتون از ۲۱ هزار هکتار از باغات طارم از نیمه دوم شهریور جاری آغاز شده است و تا آخر مهرماه ادامه خواهد داشت؛، گفت: پیشبینی میزان برداشت زیتون در حدود ۲۰ هزار تن است.
مدیر جهادکشاورزی طارم بابیان اینکه ارقام زیتون داخلی مورد کشت در شهرستان طارم شامل، زرد زیتون، روغنی، شنگه، ماری و گلوله زیتون است، ادامه داد: رقم زرد زیتون با ۹۰ درصد زیر کشت بیشترین سطح را در بین ارقام زیتون به خود اختصاص داده است.
یارمحمدی گفت: ارقام زیتون داخلی مورد کشت در شهرستان طارم شامل، زرد زیتون، روغنی، شنگه، ماری و گلوله زیتون بوده که رقم زرد بیشتر از سایر ارقام است.
از کل باغات زیتون که ۱۶ هزار هکتار از آن بارده است و سال گذشته با توجه به افزایش تولید زیتون، مازاد تولید زیتون در منطقه را شاهد بودیم.
در حال حاضر ۳۲ واحد صنعتی و ۱۵۰ واحد سنتی تولید زیتون در استان زنجان در حال فعالیت هستند که تامین مواد اولیه این واحدها بسیار حائز اهمیت است.
۸۷۰۰ نفر بهرهبردار زیتون در این شهرستان هستند و ۶۰۰ هزار نفرروز، به برداشت زیتون مشغول بوده و کسب درآمد میکنند.
نظر شما