تولید سالانه «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا در اصفهان به ۱۰۰ میلیون رسید

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا به عنوان یک محصول راهبردی در تامین گوشت سفید در اصفهان به ۱۰۰ میلیون عدد در سال رسید.

به گزارش روز سه شنبه اگزیم‌نیوز، محمدرضا عباسی اظهار داشت: این رقم پیش از این بالغ بر ۶۰ میلیون عدد در طول یک سال بود که به همت تولیدکنندگان و فعالان این صنعت شاهد افزایش آن هستیم.

وی با بیان اینکه در پی افزایش استحصال این محصول، موفق به ایجاد نخستین زنجیره تولید ماهی قزل آلا در کشور شدیم، افزود: تولید این محصول جلوگیری از واردات و کاهش وابستگی را در تولید ماهی قزل آلا در کشور و بهبود تامین امنیت غذایی در پی دارد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: از نظر کمی بیش از ۳.۱ درصد نیاز کشور به محصول تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا از این استان تامین شده است، از سوی دیگر افزایش کیفی این محصول به ویژه با به‌کارگیری مباحث دانش بنیان را در دستور کار داریم.

وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از این محصول از کشورهای دیگر وارد می‌شد که خروج ارز را در پی داشت، لذا تولید داخلی سبب حفظ منابع مالی شده است.

عباسی با اشاره به اینکه ارتقای تولید محصولات این بخش نیازمند تسهیلات است، گفت: استان اصفهان با برخورداری از ظرفیت های بالقوه و بالفعل در مناطق مختلف، آب و هوای متنوع و وجود منابع آب شیرین و شور قادر است در صورت حمایت بیشتر محصول بیشتری را تولید کند.

استان اصفهان سالانه بیش از ۱۰ هزار تُن ماهی خوراکی تولید می‌کند.

کد خبر 66735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 9 =