رئیس سازمان دامپزشکی: قیمت گوشت تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش می‌یابد

معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با تلاش انجام شده قیمت گوشت قرمز طی ۲ هفته آینده ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش می‌یابد.

به گزارش اگزیم نیوز، سیدمحمد آقامیری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: این کاهش قیمت به واسطه واردات دام زنده و گوشت گوسفندی گرم از کشورهای مجاز به تولید است.

وی با بیان آنکه واردات لاشه گوشت گرم و دام زنده طبق پروتکل‌های بهداشتی هیچ مانعی ندارد، اضافه کرد: با واردات انجام شده پیش بینی می‌شود روند کاهشی قیمت ادامه داشته باشد و کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداشته باشیم.

وی تاکید کرد: تلاش می‌شود با انجام واکسیناسیون و پیشگیری از شیوع بیماری‌ها به دام بعنوان منبع تولید گوشت آسیبی وارد نشود و سرمایه دامی حفظ شود.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: در زمان حاضر متوسط تولید گوشت قرمز بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن است که ۲۵ درصد معادل ۲۰۰ هزار تن از این میزان تولید مربوط به عشایر است.

وی تاکید کرد: عشایر کمترین خواسته و بیشترین حضور را بدون هیچ چشم داشت مادی دارند و امروز نیز تمام دارایی خود که دام‌ آنها است را وارد عرصه جنگ اقتصادی کرده اند.

کد خبر 60741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 6 =