به گزارش اگزیمنیوز، حسین قربان زاده با اشاره به ابلاغ سند تحول توسط دولت، اظهار داشت: بخشی از این سند در مورد خصوصیسازی است و آنجا بهدرستی چالشهایی شناسایی و عوامل احصاء و راهبردهایی تعیین شده که مشخص میکند به کدام سمت باید برویم.
وی با بیان اینکه باید مسیر درست را ادامه بدهیم، خاطرنشان کرد: برای اینکه مسیر درستی را در پیش بگیریم باید دو دهه گذشته را آسیبشناسی کنیم، در دو دهه گذشته حدود ۶۸۱ شرکت به صورت کنترلی، مدیریتی و خرد واگذار شدند و به طور حتم باید با یک نگاه واقعبینانه عوامل متعددی را بررسی کرد.
رییس سازمان خصوصیسازی ابراز داشت: در نخستین رویداد بینالمللی خصوصیسازی تعداد بسیار بالایی متون از نشستهای تخصصی خواهیم داشت که این تبادل نظر حتماً ما را به یک منطقی میرساند.
قربان زاده با اشاره به رونمایی سامانه پاسخ توسط رئیسجمهوری، گفت: این سامانه پایگاه اطلاعات سازمان خصوصیسازی است و در آنجا هر شرکتی که مردم جستجو کنند، اعم از اینکه چه سالی، به چه کسی، به چه قیمتی و در چه فرآیندی واگذار شد، آیا بابت رددیون بود یا سهام عدالت، وجود دارد. این در حالی است که پیش از این، این اطلاعات تجمیع نشده بود.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه این امکان فراهم شده است که ایجاد کننده یک شفافیت است، ادامه داد: در این مسیر ما در ابتدا باید نسبت به گذشته اشراف داشته باشیم و اطلاعات شفاف را در اختیار همه تحلیلگران و کارشناسان بگذاریم.
وی افزود: بعد از گذر از این مرحله باید از طریق بررسی جامع و دقیق از انتخاب بنگاه، آمادهسازی، ارزشگذاری، بازاریابی، نوع واگذاری، قرارداد واگذاری، نظارت پس از واگذاری و تا حلوفصل اختلاف حقوقی به آسیبشناسی برسیم.
نخستین رویداد بینالمللی خصوصیسازی در اقتصاد ایران از روز شنبه هفته جاری آغاز به کار کرد که در همان روز نخست سامانهای تحت عنوان سامانه پاسخ، توسط ربیسجمهور رونمایی شد که در این سامانه اطلاعات و همچنین نحوه واگذاری تمامی شرکتهای دولتی موجود است.
نظر شما