جعفر قرائتی ستوده روز سه شنبه در پاسخ به سئوالی درباره میزان استفاده از تکنولوژی های جدید ساخت، تصریح کرد: ما در دهه ۵۰ شمسی، در صنعتی سازی ساخت مسکن تقریبا جز ۱۰ کشور نخست بودیم اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با تغییر سیاست های ساخت مسکن بخصوص اولویت در واگذاری زمین، دانش ما در حوزه ساخت مسکن از بین رفت زیرا صنعت ساختمان کشور برای مدت طولانی به شکل سنتی فعالیت می کرد.
وی با اشاره به پیروی این بخش از قانون انبوه سازی برنامه چهارم توسعه و شرایط ساخت و ساز کشور، خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۰ انبوه سازی شکل گرفت و انبوه سازان وارد عرصه ساخت و ساز شدند اما چون هم انبوه سازان حقوقی و هم شرکت ها باید برای ساخت و سازهای شهری قوانین مالیاتی و بیمه ای کشور را رعایت می کردند که اختلاف ۱۵ درصدی بخش خصوصی با شرکت ها در نهایت سبب اصلاح و تغییر این قوانین شد.
قرائتی ستوده در رابطه با مطالبات صحیح مردم در حوزه ساخت مسکن، افزود: تلاش ما این است که مردم نسبت به خواسته هایشان آگاه شوند و قادر به مطالبه گری در این بخش باشند.
دبیر انجمن صنعت ساختمان با بیان اینکه یکسری تکنولوژی اعم از سیستم های ۳D پنل،LSF و امثال این ها از سال ۸۳ وارد کشور شده بود، گفت: از سال ۸۳ به بعد باتوجه به سرعت تحول دانش صنعت ساخت در دنیا خصوصا در ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر تعدادی سیستم های خاص مانند سرنوردهای فلزی که در مقابله با زلزله کارایی بالایی داشتند، وارد کشور شده و در ساخت مسکن مورد استفاده قرار گرفتند.
وی درباره موقعیت فعلی تکنولوژی و دانش ساخت مسکن، اظهار داشت: ما اکنون از تکنولوژی های نوین ساخت مسکن دنیا بهره گیری می کنیم و وضعیت مطلوبی در این حوزه داریم، اگرچه خود نیز برای به روزسازی این فناوری ها بیش ازپیش تلاش می کنیم.
نظر شما