به گزارش اگزیم نیوز، «حسین فضلی» روز دوشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: سال گذشته از کل صادرات بخش کشاورزی کشور ۴.۹ درصد به استان همدان اختصاص داشت که در ۶ ماهه نخست سال جاری این میزان صادرات از رشد خوبی برخوردار بود.
وی افزود: جمع کل صادرات بخش کشاورزی استان همدان در ۶ ماهه اول سال جاری از نظر وزنی هشت هزار و ۹۷۷ تن بود که ۱۳ درصد کل صادرات استان را شامل میشود.
فضلی بیان کرد: صادرات بخش کشاورزی استان همدان در این مدت از نظر ارزش ریالی ۲۶۰ میلیارد تومان بود که ۳۸ درصد کل صادرات استان است.
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان تاکید کرد: از نظر ارزش دلاری ۱۱.۷ میلیون دلار صادرات بخش کشاورزی استان همدان در ۶ ماهه نخست سال است.
وی خاطرنشان کرد: صادرات مرتبط با صنایع تبدیلی مربوط به بخش کشاورزی استان همدان یک هزار و ۴۵۵ تن بوده که ۲.۱ درصد کل صادرات استان را شامل میشود.
فضلی گفت: جمع کل صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی استان همدان در این مدت ۲۴ قلم با وزنی حدود ۱۰ هزار و ۴۳۲ تن که ۱۵.۱ درصد کل صادرات گمرک استان بوده است.
وی کشورهای مقصد صادرات کشاورزی استان همدان را ایتالیا، عراق، ترکیه، امارات و کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه، اوکراین، افغانستان، ارمنستان، ازبکستان، پاکستان و سایر کشورهای عنوان کرد.
فضلی بیان کرد: کشمش، سیب زمینی، انواع بذور، هندوانه، انواع صیفی زمینی و محصولات گلخانهای انواع پوست مانند سالامبور،کراست، دایکراست و انواع ترشیها، خیارشور، فرآوردههای لبنی، گردو و مغز گردو، انواع شوری، میوه های درختی شامل سیب، هلو، گشنیز، رازیانه، پشم، عسل، رب گوجه فرنگی، گیاهان دارویی، جوجه یک روزه، نهال، کتیرا، گوسفند و گوساله زنده و انواع خشکبار تعدادی از محصولات کشاورزی صادر شده استان همدان است.
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: کشمش، سیر و سیب زمینی از جمله محصولاتی است که به صورت ویژه از استان همدان صادر میشود.
به گفته وی استان همدان به عنوان اولین قطب تولید کننده سیب زمینی در کشور و گردو است که در رابطه با صادرات این محصولات رتبههای اول تا سوم را دارند.
نظر شما