به گزارش روز دوشنبه اگزیم نیوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سیدرضا فاطمیامین» در مراسم امضای تفاهمنامه میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو درخصوص احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن، افزود: در سالهای گذشته سرمایهگذاریهای قابل توجهی در بخشهای مختلف توسعه ای نداشتیم و حتی در برخی از بخشها سرمایهگذاریها از میزان استهلاک هم پایینتر بوده است.
وی ادامهداد: این میزان کم سرمایهگذاری حتی در صنعت برق نیز خود را نشان داد که خاموشیهای امسال تابستان گواه آن بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ساخت ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن و با مشارکت شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی را نقطه عطفی در صنعت برق برشمرد.
سهم ۳۸ درصدی صنعت و معدن از برق مصرفی کشور
فاطمیامین با بیان اینکه ۳۸ درصد از برق مصرفی کشور مربوط به بخش صنعت است، تصریحکرد: با احداث این ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی و اضافه شدن آن به شبکه توزیع، بخش صنعت و معدن نیاز خود به برق را تامین میکند.
وی، امضا و اجرای این تفاهمنامه را در جهت تامین نیرو و حرکت به سمت ساخت داخل در بخش نیروگاهی امیدبخش دانست و افزود: ساخت این ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی اقدام موثری است که به همت شرکتهای بزرگ معدنی و صنایع معدنی انجام میشود.
وزیر صنعت گفت: این شرکتها هم خودشان را ارتقا می دهند و هم صنعت برق کشور را با رشد قابل توجهی همراه میکنند.
تکمیل و نهایی سازی پروژه ها تا ۳ سال آینده
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط صنعت و معدن در قالب ۱۴ پروژه بزرگ انجام می شود.
فاطمیامین همچنین پس از مراسم امضای تفاهم نامه میان وزارت صنعت و وزارت نیرو درخصوص احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن، در جمع خبرنگاران افزود: شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی در فرایند ساخت ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در قالب ۱۴ پروژه بزرگ مشارکت دارند.
وی درخصوص زمان تکمیل نهایی این پروژه، گفت: پروژه احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا سه سال آینده تکمیل و نهایی خواهد شد، البته سعی ما در این است که این زمان کوتاهتر شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشانکرد: برای نخستین بار است که احداث این میزان ظرفیت نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن انجام میشود.
فاطمیامین یادآوریکرد: سرمایهگذاران این پروژه مصرفکنندگان عمده برق (شرکتهای بزرگ معدنی و صنایع معدنی) هستند و این انگیزه را برای تامین برق مطمئن و پایدار برای آنها بیشتر میکند.
مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو در خصوص احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن، امروز (دوشنبه) با حضور وزرای صنعت و نیرو، مدیران شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی و معاونان دو وزارتخانه برگزار شد.
نظر شما