به گزارش اگزیم نیوز، «مهدی صادقی نیارکی» بعدازظهر امروز (چهارشنبه) در مراسم افتتاحیه بیست و هشمین نمایشگاه بین المللی «اگروفود و بیستمین نمایشگاه شیرینی و شکلات» افزود: صنایع غذایی از اولویتها و مزیتهای اصلی اقتصادی کشور به شمار میرود که حدود ۱۲ درصد از سهم کل واحدهای صنعتی را به خود اختصاص داده است؛ سهم صنایع غذایی و آشامیدنی از کل اشتغال صنعتی کشور هم ۱۵ درصد است.
وی با بیان اینکه ۱۱ درصد از ارزش صادرات غیر نفتی کشور در پنج ماهه نخست سال جاری به بخش کشاورزی و صنایع غذایی اختصاص دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتها و سرمایهگذاریهای مناسب در این بخش، توسعه صادرات در صنایع غذایی به ویژه به کشورهای همسایه هدفگذاری شده است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت با اشاره به توانایی تولیدکنندگان در صنایع غذایی به تامین نیاز بازار داخلی گفت: سرمایهگذاری خوبی در حوزه طراحی، تکمیل محصول، ماشین آلات و تجهیزات، برندسازی و توسعه محصول صورت گرفته و ظرفیت های مناسبی برای تامین نیاز داخل از محل محصولات داخلی وجود دارد.
صادقی نیارکی با بیان اینکه سهم صنعت شیرینی و شکلات از نظر تعداد کل واحدهای تولیدی ۲.۷ درصد است، اظهار داشت: بیش از یک هزار و ۹۰۰ واحد تولیدی در این بخش فعالیت دارند و از کل اشتغال ایجاد شده برای واحدهای صنعتی، این صنعت، سهم ۳.۶ درصدی را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به توانمندی های صنعتگران در حوزه غذایی و کشاورزی اظهار امیدواری کرد: با رشدی که در صنایع غذایی صورت گرفته، شاهد ارتقاء جایگاه این صنعت در کشور و بازارهای خارجی باشیم.
بیست و هشمین نمایشگاه بین المللی «اگروفود و بیستمین نمایشگاه شیرینی و شکلات» با حضور بیش از ۴۵۰ واحد صنعتی آغاز به کار کرد و تا سوم مهرماه به فعالیت خود ادامه می دهد.
نظر شما