مهرداد جمالی ارونقی در گفتوگویی اظهار داشت: هر دز واکسن سینوفارم چین ۹.۲ دلار، آسترازنکای چین چهار دلار، آسترازنکای ژاپن چهار دلار، کوواکس ایتالیا چهار دلار، اسپوتنیک روسیه ۱۰ دلار، آسترازنکای روسیه ۶.۵ دلار، کوواکس کره جنوبی چهار دلار، آسترازنکای اتریش چهار دلار و بهارات هند ۱۴.۵ دلار است.
وی افزود: ۴۰ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۳۹۶ دُز سینوفارم چینی، یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۶۰۰ دز آسترازنکای چینی، دو میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دز آسترازنکای ژاپنی، یک میلیون و ۴۵۲ هزار دز آسترازنکای ایتالیا(کوواکس)، یک میلیون و ۴۵ هزار دز اسپوتنیک و ۹۶۳ هزار دز آسترازنکای روسی، ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دز آسترازنکا از کره جنوبی(کوواکس) و ۱۲۵ هزار دُز بهارات از هند وارد ایران شده است.
ارونقی با بیان اینکه ارزش مجموع واکسن های وارداتی حدود ۴۲۱ میلیون دلار است، خاطرنشان کرد: بخشی از واکسن های وارداتی به ایران اهدا شده است و روند واردات ادامه دارد.
به گفته معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران، در شهریورماه سال جاری ۲۳ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۹۹۶ دز، در مردادماه ۱۳ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۱۰ دز و در تیرماه ۶ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۸۰۰ دز واکسن کرونا وارد کشور شده است.
از ۱۵ بهمن ۹۹ تا ۲۰ شهریور سال جاری واکسن کرونا از کشورهای چین، ژاپن، ایتالیا، روسیه، کره جنوبی، اتریش و هند وارد ایران شده است که بیشترین محموله به واکسن سینوفارم از چین اختصاص دارد.
ویروس کرونا از اسفندماه ۹۸ در کشور شیوع پیدا کرد که به موجب آن برای کنترل و پیشگیری از گسترش این ویروس محدودیت ها و ممنوعیت هایی اعمال شده است.
تاکنون بخشی از گروههای پر خطر و گروه های سنی واکسینه شدهاند.
نظر شما