تولید معادن مس جهان ۴ درصد افزایش یافت

ایمیدرو اعلام‌کرد: میزان تولید و ظرفیت معادن و کارخانه‌های تصفیه مس جهان در نخستین ماه سال ۲۰۲۱ افزایش یافت. در همین حال قیمت جهانی مس نیز در چند قدمی ۱۰ هزار دلاری قرار گرفته است.

به گزارش روز پنجشنبه اگزیم نیوز از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، براساس تازه‌ترین گزارش گروه مطالعات بین‌المللی مس (ICSG)، معادن مس جهان در ماه ژانویه ۲۰۲۱ میلادی (۱۲ دی‌ماه‌۹۹ تا ۱۲ بهمن‌ماه ۹۹)، حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار تن ماده معدنی تولید کردند.

این رقم در مدت مشابه سال ۲۰۲۰ میلادی، یک میلیون و ۶۸۲ هزار تن بود که حاکی از افزایش چهار درصدی تولید است.

از این میزان، ۹۱۴ هزار و ۳۰۰ تن مربوط به قاره آمریکا، ۳۶۲ هزار و ۸۰۰ تن آسیا، ۲۱۹ هزار و ۳۰۰ تن آفریقا، ۱۷۱ هزار و ۴۰۰ تن اروپا و ۸۲ هزار و ۶۰۰ تن مربوط به اقیانوسیه بوده است.

افزایش ۴ درصدی ظرفیت معادن مس

برپایه این گزارش، در همین مدت ظرفیت معادن مس جهان به ۲ میلیون و ۱۶۷ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ میلادی (۲ میلیون و ۸۲ هزار تن)، حاکی از افزایش چهار درصدی است.

افزایش ۱.۷ درصدی تولید مس تصفیه شده

فعالان مس جهانی در ماه ژانویه ۲۰۲۱، نزدیک به ۲ میلیون و ۹۷ هزار تن مس تصفیه شده تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۲۰۲۰ میلادی، ۲ میلیون و ۶۱ هزار تن بود که نشان دهنده افزایش ۱.۷ درصدی است.

افزایش حدود ۲ درصدی ظرفیت تولید مس تصفیه شده

ظرفیت تولید کارخانه‌های مس تصفیه شده در جهان طی ماه ژانویه ۲۰۲۱ میلادی، ۲ میلیون و ۵۶۵ هزار تن بود. که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال ۲۰۲۰ میلادی (۲ میلیون و ۵۱۱ هزار تن)، نزدیک به ۲ درصد افزایش یافت.

قیمت جهانی مس در چند قدمی ۱۰ هزار دلاری

بنابه این گزارش، قیمت جهانی مس اکنون (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰) به حدود ۹ هزار و ۹۴۶ دلار در تن رسیده است.

براساس این گزارش، پیشتر مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت:‌ ایران اکنون رتبه هفتم از نظر ذخایر مس را در سطح جهان داراست و در تلاش هستیم تا در سال ۱۴۰۰ این رتبه را یک پله بالاتر ارتقا دهیم.

«اردشیر سعدمحمدی» بیان‌داشت: مطابق پیش‌بینی‌ها در سه دهه آینده برنامه‌ریزی‌ها به سمتی است که ۱۳ درصد تامین انرژی از نفت و ۴۹ درصد از الکتریسیته خواهد بود که مهمترین عنصر در این تغییر رویکرد با توجه به قیمت‌ها و قابلیت بالا در انتقال جریان الکتریسیته، مس است.

وی ادامه‌داد:‌ همچنین در ۱۰ سال آینده دست‌کم ۳۵ درصد خودروها در سطح جهان برقی خواهند شد که به این ترتیب، مصرف چهار تا هفت کیلوگرمی مس در خودروهای امروزی به بیش از ۸۹ کیلوگرم افزایش خواهد یافت؛ بر این اساس بازار بسیار مناسبی برای فلز مس ایجاد خواهد شد.

کد خبر 42753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 11 =