رشد ۷۹.۷ درصدی فصلی نرخ تورم کالاهای وارداتی

نرخ تورم کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های ریالی در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ١٣٩٩ برابر با ۴۹۱.۱ درصد بوده که در مقایسه با تورم سالانه تابستان ۹۹ (برابر با ٤١٢.٢ درصد) واحد ٧٩.٧ درصد افزایش یافت.

به گزارش اگزیم نیوز، تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی در فصل پاییز ١٣٩٩ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۵۸۸.۸ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه تابستان ١٣٩٩ (برابر با ٤٩٨.٢ درصد) حدود ٩٠.٦ واحد درصد افزایش داشته است.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های ریالی در فصل پاییز ١٣٩٩ نسبت به فصل قبل، ۵۹.۳ درصد است که در مقایسه با تورم فصلی تابستان  ١٣٩٩(برابر با ٦٩.٤ درصد) حدود ١٠.١ واحد درصد کاهش داشته است. همچنین تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های دلاری نیز در فصل پاییز ١٣٩٩ نسبت به فصل قبل، ١٠.١درصد افزایش داشته که در مقایسه با تورم فصلی تابستان  ١٣٩٩ (برابر با ١٣.٣درصد) حدود ٣.٣ واحد درصد کاهش داشته است. در گروه‌های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم فصلی در بخش ریالی مربوط به گروه «مروارید طبیعی یا پرورده، سنگ های گرانبها یا نیمه گرانبها و ...» (۶.۸- درصد) و بیشترین نرخ مربوط به گروه «فلزات معمولی و مصنوعات آنها» (٧٤.٨ درصد) است.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های ریالی در فصل پاییز ١٣٩٩ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۵۸۸.۸ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه تابستان ١٣٩٩ (برابر با ٤٩٨.٢ درصد) حدود ٩٠.٦ واحد درصد افزایش داشته است. همچنین تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های دلاری در فصل پاییز ١٣٩٩ نسبت به فصل مشابه سال قبل ٥٠.١ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه تابستان  سال ١٣٩٩ (برابر با ٤٤.١ درصد) حدود ٦.٠ واحد درصد افزایش داشته است. در گروه‌های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم نقطه به نقطه در بخش ریالی مربوط به گروه «پوست خام، چرم، پوست های نرم و اشیاء ساخته شده از این مواد و ...» (۱.۴- درصد) و بیشترین نرخ مربوط به گروه «ماشین آلات و وسایل مکانیکی؛ ادوات برقی؛ اجزاء و قطعات آنها...» (٧٠٢.٠ درصد) است.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های ریالی در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ١٣٩٩ برابر با ۴۹۱.۹ درصد بوده است که در مقایسه با تورم سالانه تابستان ١٣٩٩ (برابر با ٤١٢.٢ درصد) واحد ٧٩.٧ درصد افزایش داشته است. تغییرات میانگین شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌های دلاری در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ١٣٩٩ برابر با ٤١.٢ درصد بوده است که در مقایسه با تورم سالانه تابستان ١٣٩٩ (برابر با ٣٦.٤ درصد) حدود  ٤.٨ واحد درصد افزایش داشته است. در گروه‌های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم سالانه در بخش ریالی مربوط به گروه «پوست خام و چرم و...» (۳.۹- درصد) و بیشترین نرخ مربوط به گروه «ماشین آلات و وسایل مکانیکی؛ ادوات برقی؛ اجزاء و قطعات آنها و...» (٥٨٤.٣ درصد) است.

کد خبر 41363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 2 =