گزارش روز یکشنبه اگزیم نیوز برپایه دادههای آماری فولاد مبارکه، سفید دشت، سبا، هرمزگان، کاوه جنوب، آهن و فولاد غدیر، میدکو، خوزستان، میانه، سبزوار، شادگان، صبا فولاد، نی ریز، آهن و فولاد ارفع، آهن و فولاد گل گهر، چادرملو، جهان فولاد سیرجان و فولاد بافت در دوره ۱۰ ماهه بالاترین میزان تولید مربوط به فولاد مبارکه با رقم ۶ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۱۴۲ تن ثبت شد.
همچنین بیشترین رشد عملکرد تولید آهن اسفنجی در دوره فروردین لغایت دی ماه امسال توسط صبا فولاد ( بریکت گرم) با ۹۲ درصد بود که نسبت به ۱۰ ماهه ۹۸ تحقق یافت.
تولید آهن اسفنجی دی ماه ۲.۱ میلیون تن
تولید آهن اسفنجی در دیماه امسال از سوی واحد های یاد شده به رقم دو میلیون و ۱۹۶ هزار و ۷۹۰ تن رسید که در مقایسه با ماه مشابه پارسال به میزان دو درصد کاهش نشان می دهد.
دیماه ۹۹ بیشترین رشد تولید آهن اسفنجی در بین واحد های مورد بررسی مربوط به فولاد کاوه جنوب به میزان ۳۳ درصد در مقایسه با دیماه ۹۸ ثبت شد و بیشترین کاهش دیماه نیز با ۵۵ درصد مربوط فولاد خراسان بود.
علاوه بر این بیشترین میزان تولید دیماه هم متعلق به فولاد مبارکه با ۳۴۵ هزار و ۸۹۵ تن ثبت شد.
ایران رتبه دوم جهانی آهن اسفنجی
بررسی آمارها نشان میدهد ایران با تولید ۲۷ میلیون و ۹۰۷ هزار تن آهن اسفنجی، رتبه دوم جهانی را پس از هند را در سال ۹۸ به خود اختصاص داده است.
سال گذشته میزان تولید آهن اسفنجی برابر با ۲۷ میلیون و ۹۰۷ هزار تن بود که در مقایسه با ۲۶ میلیون و ۳۵۹ هزار تن عملکرد سال ۹۷ رشد ۶ درصدی داشت.
ایران پس از هند دومین تولید کننده آهن اسفنجی جهان محسوب می شود و در چارچوب طرح های هفتگانه فولاد استانی (سفید دشت، نی ریز، قائنات، بافت، سبزوار، شادگان و میانه) ظرفیت های ۸۰۰ هزارتنی آهن اسفنجی طراحی شده است.
نظر شما