به گزارش اگزیم نیوز، در گروه، لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت مربوط به کره پاستوریزه (کره حیوانی) با 40.3 درصد، «تخم مرغ ماشینی» با ٢١.٢ درصد و «خامه پاستوریزه» با ١٣.٢ درصد بوده است.
در مهر ماه ١٣٩٩ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام برنج خارجی درجه یک با 12.3 درصد، شیرینی خشک با 8.0 درصد و برنج ایرانی درجه یک با 5.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام «کنسرو ماهی تن» با 9.7 درصد، «ماهی قزل آلا» با 9.5 درصد و «مرغ ماشینی» با 6.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «کره پاستوریزه (کره حیوانی)» با 40.3 درصد، «تخم مرغ ماشینی» با ٢١.٢ درصد و «خامه پاستوریزه» با ١٣.٢ درصد بوده است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «لیموترش» با 9.9 درصد و «پسته» با ٩.٨ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری متوسط قیمت «پرتقال» با ٣١.٨ درصد و «انار» با ١٨.٠ درصد بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل را داشتهاند.
سبزیجات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «پیاز» با 20.6 درصد، «فلفلدلمهای» با ١٩.٩ درصد و «نخود» با ١٧.٩ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری اقلام «خیار» با ٢.٤ درصد و «هویج فرنگی» با ٢.١ درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «نوشابه گازدار» با 7.3 درصد و «چای خارجی بستهای» با ٧.١ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
نظر شما