به گزارش اگزیم نیوز، «مصطفی رضایی» امروز(چهارشنبه)در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن یادآوری انتشار گزارش ۶ ماه شرکتها، گفت: چنانچه گزارش ۶ ماه شرکتها مثبت باشد، میتوان امیدواری به بهبود وضعیت بازار داشت و در این زمان اکثر سهام شرکتها به ثبات قیمتی خواهند رسید یا با وضعیت بهتری همراه میشوند.
وی با اشاره به اینکه بعد از ورود شاخص بورس به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد شاهد حمایت تعداد محدودی از سهام مانند خودروییها، بانکیها و فلزیها بودیم، گفت: بازار به واسطه رشد این سهام در مسیر صعودی قرار گرفت و مردم به سمت سرمایهگذاری در این سهام رفتند.
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اقدام هایی که مسیر معاملات بورس را تغییر و در روند صعودی قرار میدهد، گفت: بهتر است ضمن تغییر سیاست بازارگردانی، زمینه تسهیل افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی فراهم شود، در این زمان میتوان شاهد رشد دوباره شاخص بورس در بازار باشیم.
وی با اشاره به افت شاخص بورس تصریح کرد: رشد شاخص بورس از ماه اردیبهشت و از زمانی که از کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد عبور کرد، واقعی نبود و از همان زمان انتظار چنین افتی در بازار وجود داشت.
رضایی اضافه کرد: روند صعودی بورس تا کانال بین یک میلیون و یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد به دلیل وجود تحلیلهای بنیادی طبیعی و روند آن با منطق همراه شد، اما از این کانال به بعد شاخص بورس بدون هیچ مبنا و منطقی به روند صعودی خود ادامه داد و بیشتر به دلیل هیجان ورود پول سرمایهگذاران تازه وارد و افرادی که از تجربه چندانی برای سرمایهگذاری در این بازار برخودردار نبودند، رشد کرد.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: با توجه به رشد پرشتابی که شاخص بورس از ابتدای سال تجربه کرد، اکنون بیش از یک ماه است که وارد مرحله نزولی شده و احتمال در پیش گرفتن چنین روندی در بازار وجود داشت.
وی اضافه کرد: چهار ماه نخست امسال، همیشه در بازار تقاضا بر عرضه قالب بود، اما در یک ماه و نیم گذشته عرضه بر تقاضا پیش گرفت و هر اقدامی هم که از سوی مسوولان برای بهبود وضعیت بازار در پیش گرفته شد، جوابگو نبوده و بر روند بازار تاثیر مثبت نداشته است.
رضایی افزود: تا حدودی روند منفی در بازار را میتوان ناشی از سیاستهایی دانست که در پیش گرفته شد و سازمان بورس میتوانست روشهای بهتری را برای حمایت از بازار در دستور کار قرار دهد.
نظر شما