رئیس پژوهشکده پولی و بانکی افزود: «در این جمع مفتخرم که کسانی حضور دارند که سهم بزرگی در پیشرفت نظام پرداخت کشور داشتهاند. همگان مستحضرند که تحریمها منحصر به مبادلات پولی و مالی نبودهو حوزه زیرساختهای ارتباطی (سختافزار و نرمافزار) را نیز شامل شدهاست. بنابراین شایسته است قدردان زنان و مردان بزرگ و کارآفرینانی باشیم که در شرایط تحریمهای ظالمانه و غیرمنصفانه در این حوزه نقشآفرینی کردند. لازم به ذکر است این پیشرفتها کافی نیست و با آرمانهای ما فاصله دارند».
وی این همایش را فرصت مغتنمی دانست که اندیشمندان حوزه بانکی، مدیران نظام بانکی، سیاستمداران حوزه اقتصادی و ارتباطات بتوانند هماندیشی و تبادل نظر کنند. همچنین کارآفرینان حوزه فناوری اطلاعات بتوانند دستاوردهای خود را ارائه دهند. دکتر دیواندری در ادامه از دکتر سیف و همکارانش در بانک مرکزی و همچنین شرکت ملی انفورماتیک که در برگزاری این همایش پژوهشکده پولی و بانکی را یاری رساندند، تشکر و قدردانی کرد.
دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با بیان اینکه شرایط جدید بینالمللی و کاهش محدوددیتها و آغاز مجدد فعالیتهای بانکی کشور مقارن گشته است افزود: «موضوع اصلی این همایش حول فرصتهای پساتحریم و همچنین فرصتهای جدید بینالمللی شکل گرفته است
به گزارش اگزیم نیوز به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، دیواندری که درپنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت سخن می گفت؛ تصریح کرد: «تحریمهای ناجوانمردانهای که در سالهای گذشته بر نظام بانکی کشور وضع شده، کارکردهای نظام بانکی را در زمینه تولید، اقتصاد ملی و حمایت از کارآفرینان کشور محدود کرده است. امیدواریم با شرایط جدید نظام بانکی با شایستگی بتواند نقش خود را در این زمینه مانند سالهای پیشین ایفا کند. همگان واقفیم که نظام بانکی موتور محرکه اقتصاد و توسعه است و پیشرفتهای نظام بانکی جاده رشد و توسعه را در کشور همراه میکند. حتی در شرایط تحریم، پیشرفتهای IT در نظام بانکی یکی از دستاوردهای ما بوده است.»
کد خبر 2990
نظر شما