احتمال واردات مرغ برای تنظیم بازار

قیمت مرغ به روند صعودی خود ادامه می دهد و فعالان این حوزه می گویند تلفات ناشی از گرمای هوا و کاهش عرضه مرغداران به بازار باعث این وضعیت شده است اما مسئولین می گویند اگر وضعیت به همین منوال ادامه یابد واردات انجام می دهیم

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده می‌گوید اگرچه برای کاهش قیمت مرغ سیاست‌هایی مانند وضع عوارض برای صادارت در نظر گرفته شده است، اما در صورتی که ظرف یکی تا دو روز آینده مرغ موردنیاز تامین نشود، واردات مرغ در دستور کار قرار گیرد.

عباس تابش در خصوص افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار، گفت: براساس پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ زنده اصلاح و نرخ آن ۸ هزار و ۵۵۰ تومان شد تا مصرف کننده مرغ را با قیمت ۱۲ هزار و ۹۰۰ هزار تومان خریداری کند.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان تشکل‌ها موضوعاتی مانند تلف شدن به دلیل گرما و نبود واکسن و... را دلیل کمبود عرضه مرغ به بازار مطرح می‌کنند که در پی این موضوع عرضه به بازار کاهش پیدا کرده است.

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده با بیان اینکه تلف شدن مرغ و... اتفاقات خلق الساعه‌ای نیست، اظهار کرد: ظرفیت‌های خالی واحد‌های تولیدی باید برای جلوگیری از کاهش تولید و عرضه، به جای جوجه ریزی حداقل، باید با حداکثر ظرفیت جوجه ریزی می‌کردند، در تابستان هر سال با افزایش دما و.. روبه‌رو می‌شویم و شرایطی مانند تلف شدن مرغ و... قابل پیش بینی بود این در حالی است که براساس گزارش هواشناسی دمای هوا در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

تابش با بیان اینکه باید با افزایش جوجه‌ریزی عرضه مرغ به بازار بیشتر می‌شد، اضافه کرد: در حال حاضر میزان عرضه مرغ به بازار کاهش پیدا کرده است و در راستای حل این مشکل جلسات متعددی نیز برگزار شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بازرسان سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده نظارت شدیدی بر بازار دارند، ادامه داد: در برخی موارد قیمت مصوب مرغ در واحد تولیدی نیز رعایت نمی‌شود، بازرسان سازمان حمایت از مصرف کننده با تولیدکنندگانی که قیمت مصوب را رعایت نکنند برخود کرده و پرونده تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اقدامات سازمان حمایت از مصرف کننده برای کاهش قیمت مرغ، تصریح کرد: با وضع عوارض، صادرات مرغ محدود شد از سوی دیگر شرکت پشتیبانی امور دام از تمام ذخایر برای تامین کسری بازار مرغ استفاده می‌کند.

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده بیان کرد: علاوه بر به کارگیری سیاست‌های مذکور در صورتی که ظرف یکی تا دو روز آینده مرغ موردنیاز بازار تامین نشود، ممکن است واردات مرغ در دستور کار قرار گیرد.

تابش با بیان اینکه با واحد‌های تولیدی که مرغ زنده را بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ تومان می‌فروشند، برخورد می‌شود، تاکید کرد: صنف نیز باید سود عرف را رعایت کرده و خرید و فروش خود را با فاکتور انجام دهد.

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده گفت: تمامی کشتارگاه‌ها باید روی بسته بندی‌های مرغ قیمت مصوب را درج کنند و از قیمت عدول نکنند در غیر این صورت با افراد خاطی برخورد می‌شود.

کد خبر 28365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • محمد IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
      سازمانی که در هیچ کجا دنیا وجود ندارد مگر میشود همزمان حمایت از مصرف کننده و تولید باشد؟ آیا اعلام وادرات مرغ در شرح وظایف و حیطه کاری ایشان است؟ چرا در شرایط علاقمند به خرج ارز گرانبها می نماید؟ بهتر است مرغ با قیمت تما شده از تولید کننده گوشت مرغ کشور خریداری و به نرخ ارزان در میادین بفروش رساند تا حداقل تولید برقرار و کارگر ایرانی مزد خود را دریافت نماید