بانک‌ها سقف پرداخت تسهیلات حمایتی از صنایع را افزایش دهند

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بانک‌ها می‌توانند در قالب طرح‌های مختلف حمایت از واحدهای تولیدی، سقف پرداخت تسهیلات حمایتی را افزایش دهند.

به گزارش اگزیم نیوز، محسن صالحی‌نیا در گفت و گویی در اهواز بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت نهاده ها نیاز واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش افزایش یافته است.

وی گفت:  ۴۰ درصد میزان تسهیلاتی که بانک ها پرداخت می کنند به بخش صنعت و معدن انجام می شود این در حالی است که طبق قانون سقف پرداخت تسهیلات از سوی بانک ها به صنایع و  معادن تا ۱ ۳ درصد است.

معاون وزیر صمت ادامه داد: بانک ها می توانند در قالب طرح های مختلف از جمله رونق تولید و تسهیلات صندوق توسعه و ترکیبی به واحدهای تولیدی تسهیلات پرداخت کنند و کمک به واحدهای تولیدی بیشتر شود.

صالحی نیا بیان کرد: پرداخت تسهیلات به صنایع در استان های مختلف به نسبت منابع بانکی متفاوت است و امید است که با همکاری بانک ها با توجه به هماهنگی هایی که انجام شده مشکلات  واحدهای تولیدی در استان ها برطرف شود.

وی در ادامه با اشاره به بازدیدی که از واحدهای صنعتی  شوشتر و گتوند انجام داد افزود: در این سفر از کارخانه کاغذسازی کارون ،شرکت لاستیک سازی وکارخانه پرشین کلر در این ۲ شهرستان بازدید شد. این واحدهای تولیدی در ایجاد اشتغال در منطقه بسیار تاثیر گذار هستند.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) گفت: کارخانه پرشین کلر و لاستیک سازی طرح توسعه خود را ارائه دادند و برای انجام این کار نیاز به تسهیلات دارند، برای پرداخت تسهیلات به این شرکت ها با چند بانک مذاکره شد تا نقدینگی مورد نیاز این کارخانه ها تامین شود.

وی همچنین به حضور در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز اشاره کرد و افزود: در ستاد تسهیل مشکلات ۴۰ واحد تولیدی در ۲ شهرستان شوشتر و گتوند مورد ارزیابی قرار گرفت و مقرر شد که با تامین نقدینگی برای خرید تجهیزات و یا کمک در سرمایه در گردش این شرکت ها به رونق تولید این واحدها کمک شود.

صالحی نیا بین کرد: ۲ شهرستان گتوند و شوشتر ظرفیت های تولیدی و صنعتی خوبی دارند و صنایع خرد در این مناطق  نیاز به تسهیلات برای رونق  تولید دارند.

معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) در سفر به خوزستان از واحدهای تولیدی ۲ شهرستان شوشتر و گتوند بازدید نمود و مشکلات آن ها را مورد ارزیابی قرار داد.

کد خبر 28303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 13 =