سناریوسازی بر‌ا‌ی توقف طرح مبارزه با پوشاک قاچاق

سرشاخه‌های واردات پوشاک قاچاق با ایجاد سناریوهای به هم ریختگی بازار و از بین رفتن امنیت، تلاش می‌کنند تا طرح مبارزه با پوشاک قاچاق متوقف شود

نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات صنعت نساجی و پوشاک ایران گفت: سرشاخه‌های واردات پوشاک قاچاق با ایجاد سناریوهای به هم ریختگی بازار و از بین رفتن امنیت، تلاش می‌کنند تا طرح مبارزه با پوشاک قاچاق متوقف شود.

بهرام شهریاری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌در گفت‌وگو با فارس در مورد روند اجرای طرح مبارزه با قاچاق برندهای محرز عرضه‌کننده پوشاک قاچاق گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز این طرح را از اول دی‌ماه اجرایی کرد و با توجه به جدیت در اجرای طرح بلافاصله دارندگان فروشگاه‌های عرضه‌کننده پوشاک محرز قاچاق یا اقدام به تعطیلی واحدهای خود کردند و یا کالاهای قاچاق خود را از سطح فروشگاه جمع‌آوری کردند.

نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات صنعت نساجی و پوشاک ایران با بیان اینکه به دنبال اجرای طرح سرشاخه‌های واردات پوشاک قاچاق منافع خود را در خطر دیدند، افزود: بنابراین این افراد برای متوقف کردن طرح رایزنی‌های خود را آغاز کردند و به دنبال این اقدامات عده‌ای از بدنه اتحادیه‌های صنفی، بدنه اتاق اصناف و بدنه وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کردند که اجرای این طرح منجر به به‌هم‌ریختگی بازار می‌شود.

وی افزود: بنابراین این افراد به جای اینکه پرچمدار حمایت از کالای ایرانی باشند با پذیرش اینکه اجرای این طرح بازار را به هم می‌ریزد عملاً تبدیل به پرچم‌داران حمایت از عرضه کالای قاچاق شدند.

شهریاری با تأکید بر اینکه انبارهای تولید‌کنندگان پوشاک داخلی مملو از کالا است و با خروج برندهای محرز عرضه‌کننده قاچاق هیچ مشکلی برای تأمین پوشاک موردنیاز مردم حتی در شب عید هم ایجاد نمی‌شود، گفت: متأسفانه ذینفعان واردات پوشاک قاچاق به‌تازگی سناریوی به هم ریختگی بازار را با سناریوی از بین رفتن امنیت عوض کرده‌اند و با این کار سعی دارند تا همچنان به عرضه پوشاک قاچاق ادامه دهند.

نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات صنعت نساجی و پوشاک ایران گفت: با طرح چنین مسائلی برخی از مسئولان ازجمله یکی از فرمانداران هم عنوان کرده است که اگر این طرح ادامه یابد مشکل امنیتی ایجاد می‌شود.

شهریاری با ابراز تأسف از این موضوع بیان داشت: باید از این مسئول پرسید که آیا بسته شدن چند فروشگاه عرضه‌کننده محصولات قاچاق امنیت را به هم می‌ریزد و یا بسته شدن کارخانه‌های تولید پوشاک که به دلیل عرضه پوشاک قاچاق حیاتشان به خطر می‌افتد؟

وی اظهار داشت: با طرح این مسائل، در حال حاضر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به‌شدت از سوی برخی مقامات دولتی برای اجرای طرح تحت فشار است اما با این وجود این ستاد قول داده که اجرای طرح مجدد از 22 دی‌ماه آغاز می‌شود.

کد خبر 26275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 5 =