وزیر راه و شهرسازی با اعلام این مطلب که افزایش سهم ترانزیت ایران در منطقه از آرزو به عمل بدل شده است، گفت: در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران سیاست شهرسازی ریل پایه و اتصال بنادر به خطوط ریلی در اولویت قرار گرفته است و این روشی است که با آن در صدد هستیم تا شهرها در گسترش حمل و نقل ریلی نقش داشته باشند.
به گزارش اگزیم نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه سیزدهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی، گفت: تاکید ما بر استفاده کامل از ظرفیتهای لجستیکی و حمل و نقل ترکیبی است و باید بتوانیم حمل و نقل ترکیبی اعم از خطوط کشتیرانی، جادهای، هوایی و ریلی را توسعه دهیم تا سهم ایران در ترانزیت بینالمللی افزایش یابد.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: زیرساختهای بندر در شمال و جنوب کشور در حال توسعه است. در همین راستا، ظرفیتهای بندر شهیدبهشتی چابهار و بندر شهیدرجایی، بندر امیرآباد و بندر کاسپین افزایش یافته و توسعه حمل ونقل دریایی و بنادر از این نقطه آغاز شده است.
عضو کابینه دولت دوازدهم با تاکید بر این مطلب که شرکت های لجستیکی و حمل و نقلی و همچنین فعالان بخش خصوصی باید اهتمام داشته باشند تا بتوان سهم ترانزیت ایران را در منطقه افزایش داد، تصریح کرد: افزایش سهم ترانزیت ایران از آرزو به عمل بدل شده است.
اسلامی خاطرنشان کرد: با افتتاح ظرفیت های جدید در بندر چابهار و سایر بنادر کشور در شمال و جنوب، آغاز توسعه در زیرساخت های صنعت دریایی به شمار می رود و یقینا بنادر و شهرها می توانند در افزایش ظرفیت یکدیگر موثر باشند.
سیاستگذار ارشد حمل و نقل کشور یادآور شد: در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران سیاست شهرسازی ریل پایه و اتصال بنادر به خطوط ریلی در اولویت قرار گرفته است و این روشی است که با آن در صدد هستیم تا شهرها در گسترش حمل و نقل ریلی نقش داشته باشند.
اسلامی در ادامه ضمن اشاره به آمادگی صنعت دریایی و بنادر کشور برای مقابله با تحریم، گفت: در این دوره از تحریمها دیگر بحث اتم و سیاستهای منطقهای مطرح نیست. ایران خونبهای سنگینی برای استقلال، آزادی و جمهوریت اسلامی خود ایثار کرده است تا بتوانیم بستر رشد منافع ملی و توسعه را ایجاد کنیم که این موضوع خوشایند استکبار نیست و به همین دلیل به دنبال ایجاد شرایط تحریم و ایجاد محدودیتها برای کشورمان است.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ داشتن نیروی انسانی یک کشور بسیار ثروتمند است و جوانان ایرانی نه تنها برای جغرافیای خود بلکه برای کشورهای منطقه هم میتوانند خودکفایی به ارمغان بیاورند و میتوانیم با منابع مردم و با استفاده از ظرفیت مردم کشور را در بخشهای مختلف توسعه دهیم.
نظر شما