تورم نقطه به نقطه مصرف کننده ۱۹.۳ درصد برای مرداد

نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور در مرداد امسال به ۱۹.۳ درصد رسید و بیشترین نرخ مربوط به استان همدان با ۲۳.۲ درصد و کمترین مربوط به استان هرمزگان با ۱۴.۷ درصد است

مرکز آمار ایران: نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور در مرداد امسال به ۱۹.۳ درصد رسید و بیشترین نرخ مربوط به استان همدان با ۲۳.۲ درصد و کمترین مربوط به استان هرمزگان با ۱۴.۷ درصد است.

در مرداد ماه ۱۳۹۷ عدد شاخص کل برای خانوارهای کشور (۱۰۰=۱۳۹۵) به ۱۲۷,۷ رسید که نسبت به ماه قبل ۵.۲ درصد افزایش نشان می دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد با ۹.۵ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان مازندران با ۴.۰ درصد افزایش است.

درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای کشور ۱۹,۳ درصد است. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان همدان (۲۳.۲ درصد) و کمترین آن مربوط به استان هرمزگان (۱۴.۷ درصد) است. یعنی خانوارهای ساکن استان همدان به طور متوسط ۳.۹ درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای ساکن استان هرمزگان به طور متوسط ۴.۶ درصد کمتر از میانگین کل کشور نسبت به مرداد ۱۳۹۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کرده اند.

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ۱۳۹۷ برای خانوارهای کشور به عدد ۹.۷ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان کرمانشاه (۱۲.۵ درصد) و کمترین آن مربوط به استان­های بوشهر و سیستان وبلوچستان (۷.۴ درصد) است. شکاف نرخ تورم دوازده ماهه استان ها در مرداد ماه ۵.۱ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۲ واحد درصد کاهش نشان می­ دهد.

خانوارهای شهری

در مرداد ماه ۱۳۹۷ عدد شاخص کل برای خانوارهای شهری (۱۰۰=۱۳۹۵) به ۱۲۷,۶ رسید که نسبت به ماه قبل ۵.۱ درصد افزایش نشان می دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای شهری مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد با ۹.۸ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان مازندران با ۴.۰ درصد افزایش می ­باشد.

درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای شهری کشور ۱۹,۴ درصد است. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای شهری مربوط به استان همدان (۲۴.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان هرمزگان (۱۴.۲ درصد) است، یعنی خانوارهای ساکن استان همدان به طور متوسط ۵.۰ درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای ساکن استان هرمزگان به طور متوسط ۵.۲ درصد کمتر از میانگین کل کشور نسبت به مرداد ۱۳۹۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کرده اند.

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ۱۳۹۷ برای خانوارهای شهری به عدد ۹.۸ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان های همدان (۱۳.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد (۷.۶ درصد) است. شکاف نرخ تورم دوازده ماهه استان ها در مرداد ماه ۵.۸ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۲ واحد درصد افزایش نشان می ­دهد.

خانوارهای روستایی

در مرداد ماه ۱۳۹۷ عدد شاخص کل برای خانوارهای روستایی کشور (۱۰۰=۱۳۹۵) به ۲۸,۰۱ رسید که نسبت به ماه قبل ۹.۵ درصد افزایش نشان می دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای روستایی مربوط به استان­های لرستان و کهگیلویه و بویراحمد با ۸,۹ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان قزوین با ۳.۰ درصد افزایش می باشد. درصد تغییر شاخص کل خانوارهای روستایی نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای روستایی ۱۸.۸ درصد است.

بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای روستایی مربوط به استان لرستان (۲۵.۲ درصد) و کمترین آن مربوط به استان گیلان (۱۳.۸ درصد) است، یعنی خانوارهای روستایی ساکن استان لرستان به طور متوسط ۶.۴ درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای روستایی ساکن استان گیلان به طور متوسط ۵.۰ درصد کمتر از میانگین کل کشور نسبت به مرداد ۱۳۹۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کرده اند.

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ۱۳۹۷ برای خانوارهای روستایی کشور به ۹.۱ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان کرمانشاه (۱۲.۸ درصد) و کمترین آن مربوط به استان کرمان (۵.۳ درصد) است. شکاف نرخ تورم دوازده ماهه استان ها در مرداد ماه ۷.۵ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۳ واحد درصد افزایش نشان می دهد.

کد خبر 25189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 3 =