پروفسور محمدتقی وزیری در نشست تخصصی در حوزه صندوق های سرمایه گذاری که در دومین روز نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار شد بر اهمیت وجود صندوق های سرمایه گذاری در مسیر هدایت سرمایه های سرگردان در جامعه تاکید کرد و گفت: حجم سرمایه در کشور ما به اندازه ای هست که هیچ نیازی به وام بانک جهانی ندارد؛ تنها باید با مدیریت صحیح و اصولی از ظرفیت های صندوق های سرمایه گذاری استفاده و سرمایه های سرگردان را جذب کرد.
وزیری با تاکید بر اینکه نمایشگاه می تواند باعث اتحاد بیشتر سه بازار بورس، بانک و بیمه شود،گفت: سه رکن مهم در راه هدایت سرمایه های سرگردان در کشور، بورس، بانک و بیمه است که سهم بزرگی در اقتصاد کشور دارند.
به گزارش اگزیم نیوز مشاور بورس پاریس و مشاور ارشد بانک جهانی با تاکید بر اینکه نمایشگاه می تواند باعث اتحاد بیشتر سه بازار بورس بانک و بیمه شود،گفت: اگر پول های سرگردان کشور به طور صحیح هدایت شوند جلو افزایش تورم و نوسان شدید در بازارهای مختلف گرفته خواهد شد.
وزیری با تاکید براهمیت مدیریت حرفه ای دراداره صندوث های سرمایه گذاری گفت: صندوق سرمایه گذاری موفق به یک مدیر با تجربه و خبره نیازمند است که علاوه بر کسب بازدهی مناسب برای صندوق، ریسک ها را نیز مدیریت کند تا ریسک سرمایه گذاری در صندوق را به حداقل رسانده و اعتماد مردمی را جلب کند؛ در صورت فقدان مدیریت حرفه ای در راس صندوق ها تنها در مرحله جمع آوری منایع موفق واهیم بود و در بخش حفظ و سودآوری به مشکل برخواهیم خورد.
وی افزود: : سازمان بورس باید شرایط سختتر و مطابق با استانداردهای جهانی را برای مدیران صندوق های سرمایه گذاری در نظر بگیرد تا اعتماد عمومی از این صندوق ها سلب نشود.
وی تنوع بخشی را عنصر مهمی در جذب مشتریان صندوق ها دانست و خاطرنشان کرد: صندوق ها باید همه سلیقه ها را در نظربگیرند تا انواع مشتریان امکان سرمایه گذاری با توان مالی مختلف در این صندوق ها داشته باشند.
وزیری با اشاره به وظیفه سازمان بورس در حوزه قانون گذاری دراین حوزه اذعان داشت: ما نیازمند قوانین مشخص برای صندوق ها هستیم تا ریسک پذیری این صندوق ها کاهش یابد و به سرنوشت موسسات مالی دچار نشوند.
نظر شما