فروش ۲۰ هزار میلیارد تومان از دارایی مازاد بانک ها

اكبري گفت: در یک ماه گذشته بانک ها تلاش مضاعفی برای کاهش اموال مازاد خود داشته اند که در نتیجه حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از این اموال به فروش رفته است

به گزارش اگزيم نيوز، مرتضی اکبری امروز در نشست خبری درباره دستور رییس جمهوری به فروش اموال مازاد بانکی اظهار داشت: نظام بانکی در حوزه اموال مازاد با دو مشکل وجود ساختمان ها، شرکت ها و اموال تملیکی و هم وثایق روبروست.
وی افزود: البته بانک ها تمایلی به نگهداری اموال تملیکی ندارند زیرا زیان ده هستند اما به دلیل شرایط رکودی، مزایده فروش می گذاشتند که به فروش نمی رفت.
اکبری افزود: موفقیت این واگذاری نیازمند آن است که آن بنگاه یا ملک مشتری داشته باشد و هم فرآیند اداری را طی کند که حرف و حدیثی هم نداشته باشد.
اکبری اظهار داشت: از دولت دوازدهم فشار مضاعفی به بانک ها وارد شده است تا اموال مازاد خود را بفروشند که بین 15 تا 20 هزار میلیارد تومان از فروش اموال مازاد بانک ها طی یک ماه گذشته فروخته شده است.
این مدیر بانکی اظهار داشت: البته نتایج فروش این اموال طی 6 ماه آینده بیشتر ملموس خواهد بود.
اکبری تاکید کرد: بانک هایی که 70 تا 80 درصد از اموال مازاد و تملیکی دارند، ضرر می بینند و خودشان دوست دارند این اموال به فروش برود.
مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران درباره نسبت انجماد دارایی ها در نظام بانکی نیز گفت: این نسبت بسته به بانک ها متفاوت است؛ برخی از بانک های بزرگ، بخش قابل توجهی از دارایی های خود را به صورت اموال سمی و منجمد شده در اختیار دارند که لازم است به فروش برسانند.
وی تاکید کرد: ما هیچ بنگاه و اموال مازاد نداریم و اینکه بانک مرکزی اجازه داده است حداکثر 30 درصد از منابع خود را به شکل دارایی حفظ کند، این نسبت در بانک قرض الحسنه مهر 15 درصد است.
اکبری به مناسبت دهه فجر با ارایه آماری از عملکرد این بانک اظهار داشت: این بانک تمام منابع پرداخت تسهیلات را از محل سپرده های مردم تامین می کند.
او اظهار داشت: پارسال منابع این بانک بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان بود که اکنون به 10 هزار و 200 میلیارد تومان رسیده است که 66 درصد رشد منابع را نشان می دهد که همگی قرض الحسنه است.
اکبری افزود: در 10 ماهه امسال این بانک به 600 هزار نفر با رقمی حدود 6500 میلیارد تومان تسهیلات داده است.
وی گفت: طی 10 سال گذشته حدود 21 هزار میلیارد تومان تسهیلات داده ایم که 6500 میلیارد تومان آن فقط در 10 ماهه امسال پرداخت شده است.
مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تاکید کرد: بالغ بر 96 درصد هزینه های عملیاتی بانک از محل کارمزدها پوشش داده ایم که نشان می دهد بدون دریافت سود از تسهیلات می توان هزینه های بانکی را تامین کرد.
وی تعداد سپرده گذاران این بانک را 5 میلیون نفر اعلام کرد که از این تعداد 3 میلیون و 200 هزار نفر در ارتباط مستمر با بانک هستند.
اکبری از برنامه افزایش سرمایه 500 میلیارد تومانی بانک در آینده نزدیک خبر داد و گفت: نسبت کفایت سرمایه این بانک اکنون 30 درصد است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر درباره حوزه های ایفای مسئولیت های اجتماعی نیز اظهار داشت: امسال نیمی از هزینه های تبلیغاتی بانک به امور اجتماعی نظیر حوزه های بهداشت، آموزش، پرداخت تسهیلات به زنان سرپرست خانوار اختصاص یافته است.
وی از برنامه بانک برای تفاهم نامه با سازمان زندان ها خبر داد که در قالب آن 44 نفر از زندانیان نیازمند آزاد می شوند.
اکبری گفت: این بانک در دولت قبل ایجاد شد اما 70 درصد عملیات و فعالیت های آن در چهار تا پنج سال اخیر انجام شده است.
وی افزود: اکنون دو بانک قرض الحسنه در کشور داریم و رویکرد دولت تدبیر و امید هم این است که این بانک های قرض الحسنه تقویت شوند و مکمل بانک های تجاری باشند.
مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران وظیفه بانک های تجاری را پوشش نیازهای تولید و تجارت دانست و گفت: بانک های قرض الحسنه باید در حوزه مسئولیت های اجتماعی و نیازهای خرد جامعه ورود کنند.
اکبری درباره رویکرد این بانک در حوزه بانکداری الکترونیک نیز گفت: این بانک برای خدمت رسانی بهتر به مردم ناگزیر است که به بانکداری الکترونیک ورود کند.
وی افتتاح حساب آنلاین را از اقدام های دیگر این بانک برشمرد و گفت: سعی می کنیم مشتریان مراجعات غیرضروری کمتری به بانک داشته باشند.

کد خبر 23483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 10 =