مراسم رونمایی از کاتالیست بومی سازی شده PERED از توافقبین شرکت MME و سرو به منظور افزایش بهینه تولید برخی از مواد معدنی با حضور مسئولان شرکت های مهندسی معادن و فلزات به منظور مجتمع احیا استیل فولاد بافت برگزار شد. امیرهومن کریمی وثیق، مدیرعامل شرکت صنایع نفت و گاز سرو در اين مراسم گفت: در زمان تحریم فشار های بسیاری به دلیل نبود کاتاليست به ایران تحمیل شد از این رو کشور به بومی سازی این دانش پرداخت و اکنون در تولید و بهره برداری آن مشکلی نداریم.
وي ادامه داد: سال 92 برای نخستین بار بارگذاری کاتاليست بومی سازی شده را در #فولاد مبارکه اصفهان داشته ایم و هم راستا با آن این بارگذاری 14 رفرنس دیگر در این حوزه به وجود آمده است.
کریمی وثیق افزود: حدود 25 درصد احیای مستقیم فولاد با این دانش بومی سازی شده ایرانی در حال تولید است و این فرایند مسیر اقتصاد مقاومتی را طی می کند.
به گفته مديرعامل شركت نفت و گاز سرو 25 درصد فولاد اسفنجی کشور با تولید کاتاليست توسط شرکت نفت و گاز سرو انجام می شود و این بارگزاری بعد از گذر چند سال ادامه داد و کیفیت در این سال ها استمرار داشته است.
وي اضافه كرد: 2 برنامه به مرحله اجرا رسیده و 4 طرح صنعتی دیگر با گریت بیش از 4 درصد در قالب A، B، C هم در فولاد مبارکه اصفهان در حال پیگیری است.
وی همچنین از بزرگترین بارگزاری کاتاليست نفت و گاز سرو در منطقه خبر داد و گفت: بزرگترین بارگزاری کاتاليست منطقه هم در گل گهر انجام شده و امیدواریم همچون طرحی که در فولاد مبارکه اصفهان داشتیم خروجی خوبی را ثمر دهد.
وی در پایان سخنان خود گفت: پایان سال میلادی جاری انتظار دست یابی به تولید کاتاليست بومی سازی شده حدود 35 درصد برسد و تا پایان سال 2020 میلادی به تولید بیش از 85 درصد می رسیم.
ﺣﺴﯿﻦ ﻋﺰﯾﺰ ﻃﺎﺋﻤﻪ، ﻣﺪﯾﺮ ﺑﺨﺶ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺷﺮﮐﺖ MME در مراسم رونمايي از کاتالیست بومی سازی شده PERED گفت: فرایند " پرد " از کاتاليست بومی سازی شده بر می آید که کاربرد آن بهینه سازی #محصول_آهن_اسفنجی است و این دانش به کاهش هزینه ها می انجامد.
وي ادامه داد: فولاد مبارکه اصفهان، گلگهر، فولاد خوزستان به عنوان بزرگترین مگامادول احیای مستقیم در منطقه از این فناوری بومی سازی شده استفاده کرده اند.
نظر شما