حسن رضا صفری در برنامه «ساعت صنعت» رادیو اقتصاد با اشاره به اهميت صنعت دريايي گفت: صنعت دریایی با توجه به ماهیت بین المللی و برخورداری از مزیت های فراوان اقتصادی، تجاری و ... همواره به عنوان یک صنعت راهبردی در کشور شناخته می شود.
وی در ادامه حضور موسسات بازرسی و رده بندی را از الزامات توسعه صنعت دریایی در کشور برشمرد و اظهار داشت: تاریخچه موسسات مزبور در دنیا به سه قرن قبل باز می گردد.
مدیرعامل موسسه رده بندی ایرانیان گفت: موسسات رده بندی متولی تولید دانش، انتشار دانش و تکنولوژی در قالب استانداردهای طراحی، ساخت و بهره برداری انواع تجهیزات، صنایع و خدمات هستند.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد با بیان اینکه اهمیت موسسات مزبور در امر تسهیل گری، تضمین گری و تنظیم گری برکسی پوشیده نیست ، افزود: وابستگی جداناپذیر اقتصاد جهانی به اقتصاد دریا و عجین شدن اقتصاد دریا با زندگی امروز بشر نشان از اهمیت صنعت دریایی و اقتصاد ناشی از این صنعت دارد.
مهدی اعتصام مدیرعامل سابق شرکت صدرا نیز در برنامه «ساعت صنعت» رادیو اقتصاد ، توان شرکت های ایرانی را در بخش ساخت تجهیزات شناورها و کشتی ها جهت صادرات بسیار بالا توصیف کرد و گفت: توسعه و شکوفایی بخش مزبور حمایت های همه جانبه دولتمردان را می طلبد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای حوزه تعمیراتی موسسات کشتی سازی کشور افزود: توان تعمیرات کیفی انواع شناورها و کشتی های خارجی و داخلی در مملکت وجود دارد و می طلبد متناسب با نیازها، شرایط نیز در جامعه به خوبی فراهم شود.
مدیرعامل سابق شرکت صدرا گفت: خوشبختانه هم اکنون برخی از محصولات صنایع دریایی ایران مانند رنگ های صنعتی جنبه صادراتی به خود گرفته است و سالانه بخش عمده ای از این کالاها روی ریل صادرات قرار می گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه صنعت دریایی از ظرفیت آموزشی بسیار خوبی برخوردار است، افزود: ایران در این زمینه می تواند خدمات مناسبی حتی به کشورهای همسایه مانند عراق، کویت و غیره ارائه دهد.
اعتصام تصریح کرد: کشور در حوزه آی تی و تولید نرم افزارهای دریایی و بندی از توان زیادی برخوردار است که می تواند نیازهای کشورهای همسایه را نیز تامین کند.
حسن رضا صفری گفت: صنعت دریایی می تواند به عنوان محور توسعه صنعتی و اقتصادی در کشور نقش آفرینی کند بنابراین می طلبد مسئولان به این حوزه توجهی جدی داشته باشند
کد خبر 21747
نظر شما