تفاهم دو وجهي با چين

عسکراولادی با اشاره به سفر اخیر هیئت ایرانی به گوانجو چین گفت: خوشبختانه در این سفر دو تفاهمنامه با هدف توسعه سرمایه گذاری و صادرات بین دو کشور به امضا ر سید

به گزارش اگزيم نيوز به نقل از صدا و سيما، رییس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به سفر اخیر هیئت ایرانی به گوانجو چین گفت: خوشبختانه در این سفر دو تفاهمنامه با هدف توسعه سرمایه گذاری و صادرات بین دو کشور به امضا ر سید.. اسدالله عسکراولادی افزود: یک تفاهمنامه بین اتاق بازرگانی ایران و چین و سازمان اتاق‌های بازرگانی چین به جهت توسعه همکاری بیشتر بین دو کشور در جاده ابریشم بود.
وی اظهارداشت: این تفاهمنامه بندهای متعددی منجمله افزایش حجم مبادلات تجاری بین ایران و چین، توسعه سرمایه گذاری مشترک برای ایجاد واحدهای تولیدی در ایران و ... دارد.
رییس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: تفاهمنامه مورد اشاره به دنبال اینکه چینی‌ها به جای فروش کالا به ایران، سرمایه گذاری مشترک برای ایجاد واحدهای تولیدی در کشور داشته باشند.
وی در ادامه تجارت میوه‌های درختی (خشکبار) را از جمله رشته فعالیت اتاق بازرگانی صادرات و واردات چین دانست و افزود: ایران دارای ۱۱ قلم میوه درختی و خشکبار با قابلیت صادراتی است.
عسگر اولادی گفت: پسته، مغز گردو، بادام، برگه زردآلو، قیصی، خرما، کشمش، تخمه آفتابگردان، هندوانه، کدو و ... از جمله این موارد است.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: ایران یک میلیون تن خرما دارد که سالانه ۲۵۰ هزار تن روی ریل صادرات قرار می‌گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین تصریح کرد: خوشبختانه در این سفر تفاهمنامه‌ای دیگری بین اتحادیه واردکنندگان خشکبار چین و اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران و اتاق بازرگانی ایران و چین به امضا رسید تا زمینه همکاری‌های لازم در خصوص رد و بدل کردن اطلاعات، تعرفه‌ها و حتی توسعه سرمایه گذاری مشترک به جهت ایجاد واحدهای بسته بندی در ایران گسترش یابد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر رعایت سه اصل مهم صادرات یعنی کیفیت، رقابت و خوش قولی گفت: بدون شک با رعایت این سه اصل می‌توان با طرف‌های چینی به تفاهم رسید و میزان صادرات را افزایش داد.
عسگر اولادی با اعلام اینکه در حال حاضر از مجموع ۲۵۰ هزار تن محصول پسته کشور ۱۰۰ هزار تن به چین صادر می‌شود، افزود: ایران از جمله قدیمی‌ترین کشورهای جهان در زمینه تولید اقلام خشکباری و دارای سابقه دو تا سه هزار ساله در این حوزه است.

 

 

کد خبر 21438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 10 =