بهین یاب به ‘درگاه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت’ گفته می شود. این سامانه الکترونیکی برای مکانیزه کردن فرآیندهای خدماتی وزارت صنعت، معدن و تجارت طراحی شده است و تمام جواز تاسیس های مرتبط با وزارت صنعت، معدن و تجارت از طریق این بهین یاب مدیریت و صادر می شود.
علی یزدانی روز سه شنبه در حاشیه نشست شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تا کنون با ۹ هزار و ۲۵۸ بنگاه راکد کشور قرارداد بسته شده و به هشت هزار و ۹۹۷ بنگاه تسهیلات پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی تکلیفی که برعهده وزارت صنعت، معدن و تجارت گذاشته شده، راه اندازی هفت هزار و ۵۰۰ بنگاه تولیدی راکد و زیر ظرفیت در کشور است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: این بنگاه های تولیدی راکد و زیر ظرفیت شامل بنگاه های صنعتی و کشاورزی می شوند.
وی گفت: افزایش صادرات و ارتقای رقابت پذیری بنگاه های کوچک و متوسط برعهده این وزارتخانه گذاشته شده است.
یزدانی اظهار داشت: مهمترین مساله در رقابت پذیری، توجه به تشکیل کنسرسیوم های صادرات است که بیش از ۶۰ درصد کار در استان های کشور انجام شده است.
وی افرود: ۱۰۰ هزار نفر باید در این زمینه آموزش های لازم را فرا گیرند که در ۶ ماهه گذشته ۴۰ درصد این کار محقق شده است.
یزدانی با اشاره به راه اندازی طرح های ملی در زمینه صادرات افزود: ۳۶ طرح ملی در کشور در نظر گرفته شده که بخشی از این طرح ها افتتاح شده و بخش دیگر آنها نیز تا پایان امسال به بهره برداری خواهند رسید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز گفت: ۴۰۰ بنگاه راکد و زیر ظرفیت این استان در سایت بهین یاب نام نویسی کردند که تا کنون ۹۰ بنگاه برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شدند.
نادر میرشکار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع ۹۰ بنگاه که با آنها قرارداد بسته شده به ۸۳ بنگاه تسهیلات با اعتباری افزون بر ۷۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
نظر شما