معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار امیدواری کرد که امسال 7 میلیارد دلار تحقق در جذب سرمایهگذاری خارجی داشته باشیم. مهندس شرفشاهی بیان کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی یکی از ابر وزارتخانههای کشور است و در اقصی نقاط کشور و حتی خارج از آن نقش فعال و پررنگی دارد. وی اضافه کرد: همچنین از دیگر ویژگیهای این وزارتخانه تنوع موضوعی و تکثر حوزه کاری آن در حوزه اقتصاد است و از بانک، بیمه، مالیات، بخش خصوصیسازی و... را شامل میشود و توجه بیشتر این وزارتخانه به حوزه مدیریت در اقتصاد و دارایی است.
شرفشاهی با اشاره به بحث اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: این موضوع یکی از مباحث جدی کشور و دولت بوده و یکی از موضوعات جدی بحث سرمایهگذاری و نگاه به این موضوع است. این مسئول با اشاره به ظرفیتهای لرستان گفت: این استان ظرفیتهای خوبی دارد که از بالقوه باید به فعل برسند و در این زمینه نیازمند تلاش بیشتری هستیم. استان باید از ظرفیتهای موجود خود استفاده کند. وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی 12 برنامه تعریف شده که سه مورد از آنها مربوط به وزارت اقتصاد است و این سه برنامه در قالب 12 پروژه عملیاتی اقدام و عمل تدوین شدهاند.
شرفشاهی یادآور شد: سال گذشته شورای هماهنگی در سطح کشور برای ساماندهی استانها تشکیل و برش استانی آن نیز ابلاغ شد. بر مبنای کار این شورا مدیران مکلفند در قالب شورای راهبردی اقدام کنند. معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: یکی از موضوعات جدی فعالیت دولت سهولت کسب و کار است و طی خدمتگزاری خود به رتبه قابل توجه 31 ارتقا پیدا کرده است و امسال نیز قصد داریم این رتبه را 7 رتبه ارتقا دهیم تا موجب تسهیل شرایط سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار خارجی شود.
شرفشاهی با اشاره به اجرای آمایش سرزمین تصریح کرد: آمایش سرزمین مشکلی است که در کشور با آن روبرو هستیم و برای تصمیمگیری و سرمایهگذاری باید مورد توجه قرار گیرد. اگر این موضوع را جدی نگیریم بخشی از ظرفیتها را نمیتوان به خوبی مورد استفاده قرار داد. همچنین در لرستان شناسایی مزیتهای استانی از ویژگیهایی است که در حوزه استفاده از منابع میتواند مورد توجه قرار گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی طرح جامع مالیاتی را از موضوعاتی جدی دانست که توسط وزارتخانه در دست پیگیری است و ادامه داد: در حال حاضر اطلاعات دقیقی از مجموعه داراییهای دولت نداریم و یا ممکن است ناشناخته مانده باشند که به دنبال شناسایی آنها هستیم تا برنامهریزیها مورد توجه قرار گیرند.
نظر شما