-
نگرانی از کاهش تقاضای چین، قیمت هفتگی نفت را کاهش داد
تداوم نگرانیها درباره کاهش تقاضای نفت چین و تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای جلوگیری از کاهش نرخ بهره قیمتهای جهانی نفت خام را کاهش داد.
-
عرضه مازاد روزانه یک میلیون بشکه نفت در سال ۲۰۲۵
آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرد عرضه جهانی نفت در ۲۰۲۵ بیشاز یک میلیون بشکه در روز فراتر از تقاضا خواهد بود.
-
بهای جهانی نفت خام کاهش یافت
روند کاهشی بهای جهانی نفت به دلیل نارضایتی سرمایهگذاران از برنامه مشوق اقتصادی چین و کاهش اختلال در عرضه نفت آمریکا روز دوشنبه ادامه یافت.
-
استاد دانشگاه پومونا آمریکا:
تحولات بینالملل بر اقدامات بانکهای مرکزی تاثیر مستقیم دارد
استاد دانشگاه پومونا آمریکا با اشاره به اینکه تدوین سیاستهای پولی مناسب و سیاستهای انقباضی توسط بانکهای مرکزی میتواند در کاهش تورم اثرگذار باشد، افزود: رسانهها بر افکارعمومی تاثیرات غیرقابل اجتنابی دارند و میتوانند انتظارات تورمی ایجاد کنند.
-
اقتصاددان روس: دهه آینده متعلق به بریکس است؛ حرکت بر مدار مستقل از تحریمها
رئیس گروه فرایندهای نوین و بازارهای مالی جهانی در دانشگاه اقتصادی پلخانوف روسیه، پیشرفت چشمگیر در دهه آینده را متعلق به گروه بریکس دانست و گفت: به لطف راهاندازی پُل بریکس، کشورهای عضو این گروه در چارچوب این سیستم تسویه حساب مالی و پرداخت دیجیتال، مستقل از تحریمهای غرب عمل خواهند کرد.
-
آژانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر عنوان کرد؛
رشد ناکافی نیروگاههای تجدیدپذیر در جهان
آژانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر ضمن بیسابقه توصیفکردن رشد ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر در سال ۲۰۲۳، درعینحال این رشد را برای مقابله با افزایش دمای کره زمین ناکافی دانست.
-
آیا اوپک پلاس میتواند کاهش تولید نفت ایران را جبران کند؟
اوپک ظرفیت کافی برای جبران نبودنفت ایران در اختیار دارد، اما بیشتر این ظرفیت در خاورمیانه است که نسبت به تشدید درگیریها حساس است.
-
رشد اقتصاد جهانی نزولی خواهد شد؟
براساس نتایج گزارش موسسه مالی بینالمللی (IIF) پیشبینی میشود رشد اقتصادی جهانی در سالهای ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به ۲.۹ درصد کاهش یابد که از ۳.۱ درصد در سال ۲۰۲۳ کمتر است.
-
دلار زدایی؛ نتیجه سیاستهای مالی غرب
به گفته کارشناسان، دلار زدایی نتیجه سیاستهای مالی غرب بوده و استفاده از ارزهای ملی در تجارت جهانی را به شدت افزایش داده است.
-
قیمت جهانی نفت افزایش یافت
برداشت بزرگ آمریکا از ذخایر نفت خام خود و تصمیم گروه اوپک پلاس برای کاهش تولید، موجب افزایش قیمت جهانی نفت شد.
-
نگرانیها از تشدید تنشها در خاورمیانه بهای جهانی نفت را افزایش داد
رویترز نوشت: بهای نفت امروز (دوشنبه) در سایه نگرانیها از گسترش درگیرها از غزه به خاورمیانه و تاثیر آن در اختلال در عرضه نفت منطقهای، افزایش یافت.
-
قیمت جهانی طلا کاهش یافت
قیمت هر اونس طلا امروز (دوشنبه) با ۰.۲۲ درصد کاهش به ۲۵۰۲ دلار و ۴۴ سنت رسید
-
قیمت طلا در بازارهای جهانی ترمز برید
در حالی که بازارهای سهام جهانی دادههای اطمینان بخش در مورد سلامت بزرگترین اقتصاد جهان و کاهش احتمالی نرخ بهره آمریکا به دست آوردند، قیمت طلا روز جمعه به بالاترین سطح خود رسید.
-
رشد قیمت نفت توقف ناپذیر ماند
قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه بازار آسیا، به روند افزایشی روز گذشته ادامه داد و صعود کرد.
-
طلای جهانی در قله دو هفته اخیر جای گرفت، اما آیا ماندنی است؟
در حالی که جروم پاول در اوایل سپتامبر، راه را برای کاهش نرخ بهره باز کرد، قیمت طلا روز پنجشنبه (۱ اگوست) به بالاترین حد دو هفته اخیر رسید.
-
اقتصاددان ترکیهای؛
سیاست تثبیت زمینه کاهش نرخ تورم ایران را فراهم خواهد کرد
اقتصاددان ترکیهای معتقد است: با اجرای سیاست تثبیت ارزی، بیثباتی نرخ ارز به طور کامل برطرف و ثبات نرخ ارز حاصل خواهد شد و این روند نیز حفظ ارزش واحد پول ملی و افزایش اعتبار بانک مرکزی را به دنبال خواهد داشت.
-
قیمت جهانی نفت ۸۵ دلار و ۳۵ سنت شد
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز (دوشنبه) با ۳۵ سنت معادل ۰.۴۱ درصد افزایش به ۸۵ دلار و ۳۵ سنت رسید.
-
بانکهای مرکزی طلاییتر شدند
بررسیها نشان میدهد که ۲۹ درصد از بانکهای مرکزی در جهان انتظار داشتند ذخایر طلای خود در ۱۲ ماه آینده افزایش یابد.
-
موج ناامیدی در دومین اقتصاد بزرگ جهان
دادههای اداره ملی آمار چین (NBS) نشان داد که تولید صنعتی در ماه می نسبت به سال قبل ۵.۶ درصد رشد داشته است که از سرعت ۶.۷ درصدی در آوریل و کمتر از انتظار برای افزایش ۶ درصدی در نظرسنجی رویترز از تحلیلگران کاهش یافته است.
-
افزایش قیمت نفت پس از سه هفته
قیمت نفت برنت با ۷۱ سنت افزایش به ۸۳.۹۸ دلار در هر بشکه و قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۳ سنت افزایش به ۸۰.۰۶ دلار در هر بشکه رسید.
-
تغییر جدید در گزارش ماهانه اوپک: جایگاه اوپک پلاس پررنگتر شد
اوپک اعلام کرد انتشار محاسبه از تقاضای جهان برای نفت این گروه را که به عنوان شاخصی از قدرت بازار، نظاره میشود، متوقف میکند و به جای، به پیشبینی تقاضا برای نفت اوپک پلاس متمرکز میشود.
-
هشدار صندوق بین المللی پول درباره تکهتکه شدن اقتصاد جهان
روند ایجاد بلوکهای اقتصادی غربی به رهبری ایالات متحده و بلوکهای همسو با چین، همکاری تجاری و رشد اقتصاد جهانی را تهدید میکند.
-
یافتههای یک نظرسنجی نشان داد؛
تورم؛ مهمترین نگرانی مردم جهان در ۲ سال گذشته
براساس یافتههای یک نظرسنجی از میان مسائل مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی؛ «تورم» مهمترین نگرانی برای مردم جهان بوده است. «فقر و نابرابری اجتماعی»، «جنایت و خشونت»، «بیکاری» و «فساد مالی و سیاسی» در ردههای بعدی قرار داشتهاند.
-
تقویت ارزش ین پس از مداخله ۶۰ میلیارد دلاری بانک مرکزی ژاپن و تضعیف بازار کار آمریکا
ارزش ین ژاپن که در ماه گذشته به کمترین حد خود در ۳۴ سال گذشته رسیده بود، پس از مداخله ۶۰ میلیارد دلاری بانک مرکزی این کشور، افزایش نرخ بهره سیاستی و همچنین افت ارزش دلار پس از انتشار دادههای ضعیف از بازار کار آمریکا، تقویت شد.
-
قیمت جهانی نفت امروز شنبه/ برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز (شنبه)با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید.
-
برنامههای بانک توسعه اسلامی از وام ۶ میلیارد دلاری تا مبارزه با فقر
فعالیتهای دومین روز از نشست سالانه گروه بانک توسعه اسلامی با حضور هیات اقتصادی ایران در ریاض پایتخت عربستان سعودی آغاز شد.
-
اتحادیه اروپا برای واردات غلات از روسیه و بلاروس، تعرفه وضع میکند
همزمان با درخواست آمریکا از اتحادیه اروپا برای همکاری در مقابله با چالشهای چین، این اتحادیه قصد دارد بهمنظور آرام کردن کشاورزان معترض و مدیریت واردات غله از روسیه، تعرفههایی برای واردات غله از روسیه و بلاروس وضع کند.
-
هشدار افزایش بهای جهانی نفت به فراتر از ۱۰۰ دلار در صورت تشدید تنشها در خاورمیانه
تارنمای سیانبیسی بهنقل از ناظران بازار جهانی نفت پیشبینی کرد که قیمت این محصول ممکن است در صورت تشدید تنشها در منطقه خاورمیانه به ۱۰۰ دلار در هر بشکه و حتی بالاتر نیز افزایش یابد.
-
روایت «اکونومیست» از مواجهه غرب با یک بنبست بزرگ اقتصادی
نشریه اکونومیست در یک گزارش، به واکاوی ابعاد مختلف یک بحران جدی در اقتصاد کشورهای غربی و ثروتمند جهان پرداخته است.
-
ریزش؛ اثر فوری افزایش تنش و درگیری نظامی بر بازارهای سهام
بازارهای سهام در کشورهای مختلف حساسیت فوقالعادهای به وقایعی همچون جنگ، درگیری و نااطمینانی سیاسی داشته و عموماً افت معناداری را تجربه میکنند، اما پس از برطرف شدن این نگرانی، به روند تعادلی بازمیگردند؛ با این وجود با هدف کنترل سطح بیش واکنشی، کاهش دامنه نوسان میتواند واکنشی منطقی در مواجهه با این وقایع باشد.