دانش‌بنیان‌ها به کمک تصفیه فاضلاب آمدند

مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران گفت: از سال گذشته با کمک شرکت های دانش‌بنیان‌ مطالعه تولید بیوچار (کود) از لجن فاضلاب آغاز شده است.

به گزارش روز جمعه اگزیم نیوز از شرکت فاضلاب تهران، عباسعلی مصرزاده با ارائه گزارشی از فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه تصفیه فاضلاب اظهار کرد: همیشه در زنجیره تصفیه فاضلاب، یک مورد مهم مغفول مانده بود و آن هم فرآوری لجن و تولید کود به عنوان یک محصول غنی در کشاورزی بود.

به گفته وی، این کار از سال گذشته با کمک دانش‌بنیان‌ها در شرکت فاضلاب تهران آغاز شد و به‌زودی اولین تولید بیوچار از لجن را در تصفیه‌خانه غرب آغاز خواهیم کرد.

به گفته عباسعلی مصرزاده، این محصول علاوه بر کمک به حفاظت از محیط‌زیست به عنوان کود آلی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و یک ارزش افزوده در زنجیره تصفیه‌خانه فاضلاب ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: تصفیه لجن فاضلاب یکی از مهم‌‎ترین و پیچیده‌ترین مسئله در چرخه تصفیه فاضلاب محسوب می‌شود. لجن فاضلاب یک ماده غنی از کربن محسوب می‌شود و با تبدیل لجن فاضلاب به عنوان یک پسماند به بیوچار علاوه بر کاهش مواد زائد جامد می‎توان از آن در کشاورزی و اصلاح خاک استفاده کرد.علاوه بر این فرآوری لجن و تولید بیوچار از انتشار گازهای گل‌خانه‌ای (مانند دی اکسید کربن) به محیط زیست جلوگیری می‌کند.

مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران همچنین از استحصال کربن از گاز حاصل از تصفیه فاضلاب در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب پایتخت با استفاده از دانش‌بنیان‌ها در آینده نزدیک خبر داد.

کد خبر 83042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 3 =