۴ هزار مدل دستگاه تولید پوشاک در کشور/ اشتغال ۶ میلیون نفری در صنعت دوخت

رئیس اتحادیه ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت با اشاره به اینکه حدود چهار هزار مدل دستگاه تولید پوشاک در خطوط تولید وجود دارد، گفت: پنج تا ۶ میلیون نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در این صنعت مشغول به کار هستند.

به گزارش روز دوشنبه اگزیم نیوز، علیرضا صادقی روز در نشست خبری نخستین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت اظهار داشت: صنعت دوخت ظرفیت بالایی دارد که منجر به توسعه صنعت پوشاک می شود.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه صنعت دوخت و ماشین آلات از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت ماه در شهر آفتاب نقش مهمی در معرفی توانمندی ها و آخرین دستاوردهای این صنعت دارد.

رئیس اتحادیه ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت با اشاره به اینکه نمایشگاه صنعت دوخت به رشد صادرات کمک می کند، گفت: برای بازدید از این نمایشگاه فراخوان داده شده است تا شاهد حضور بازدیدکنندگان از کشورهای همسایه باشیم. این امر زمینه ساز صادرات محصولات ایرانی می شود.

وی ادامه داد: از آنجا که ماشین آلات صنعت دوخت وارداتی هستند و در داخل کشور تولید نمی شود بیشتر نمایشگاه ها در خارج از کشور برگزار می شود. در سال‌های گذشته یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های صنعت پوشاک در کشور چین برگزار شده است و کشور ترکیه در این صنعت سرمایه‌گذاری زیادی کرده است.

صادقی تاکید کرد: در آینده نزدیک به دنبال انتقال فناوری ها و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در حوزه ماشین آلات صنعت دوخت هستیم. برای پیشرفت در صنعت دوخت، باید ماشین‌آلات و تکنولوژی‌های روز در معرض دید کارآفرینان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه صنعت دوخت شامل ماشین‌آلات، تجهیزات و سیستم‌های مرتبط با تولید پوشاک، کیف، کفش، فرش، کالای خواب و حوله است، گفت: این صنعت نیازهای اولیه خانواده ها را تامین کرده و نقش بسزایی در پیشرفت و توسعه کشور ایفا می کند.

رئیس اتحادیه ماشین‌آلات و تجهیزات صنعت دوخت ابراز امیدواری کرد: برگزاری این نمایشگاه در سال ۱۴۰۴ زمینه‌ساز توسعه و شکوفایی صنعت پوشاک کشور باشد.

برندسازی در صنعت دوخت مورد توجه قرار گیرد

در ادامه عباس تقدسی نژاد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب ادامه داد: پانزدهم تا هجدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ نخستین نمایشگاه صنعت تجهیزات و ماشین‌آلات دوخت در شهر آفتاب برگزار می‌شود.

وی بر لزوم برندسازی در صنعت دوخت تاکید کرد و گفت: صنعت نساجی و دوخت در ایران قدمت زیادی دارد و باید به رفع موانع موجود در این حوزه پرداخت.

تقدسی نژاد ادامه داد: این صنعت نیازمند برندسازی مناسب، تامین مواد اولیه، نقدینگی، سرمایه‌گذاری و رسیدن به خودباوری است.

وی با اشاره به اینکه صنعت دوخت ایران دارای ظرافت و سلایق ایرانی منحصر به فرد است گفت: این صنعت در خارج از کشور به لحاظ دقت و هنر ایرانی، رقابت‌های جدی با کشورهایی مانند چین، هند، بنگلادش و ترکیه دارد از این رو نیازمند پیشرفت‌های تکنولوژی در صنعت دوخت هستیم.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب خاطرنشان کرد: باید نمایشگاه‌های بزرگ‌تر و موثرتری در حوزه صنعت دوخت برگزار شود و به موضوع صادرات تاکید شود.

حضور ۵۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه صنعت دوخت

در ادامه این نشست کیومرث جلیلیان مجری برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت دوخت، اضافه کرد: این نمایشگاه در فضایی افزون بر ۲۰ هزار متر مربع با حضور ۵۰ شرکت ایرانی و خارجی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در حاشیه این نمایشگاه، نشست‌ های تخصصی در حوزه توسعه صادرات، حمایت از ساخت داخل و بحث فناوری‌های جدید و نوین نیز برگزار خواهد شد.

جلیلیان هدف از برگزاری این نمایشگاه را تقویت و توسعه برندسازی ، افزایش فروش، تأمین نیازهای بازار، توانمندسازی کارگاه‌های کوچک و متوسط و تحقیقات بازار، انتقال فناوری ماشین‌آلات به کشور، جذب سرمایه‌ گذاران و تشویق تأمین‌کنندگان این ماشین‌آلات عنوان کرد.

وی تاکید کرد: اکنون شاهد ورود شرکت های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در حوزه تولید ماشین‌آلات هستیم.

کد خبر 80829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =