وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود

وزیر نفت گفت: قیمت بنزین سوپر مطابق قیمت وارداتی و متناسب با هزینه واردات خواهد بود.

به گزارش اگزیم نیوز، «محسن پاک نژاد» امروز (چهارشنبه) در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره واردات بنزین سوپر افزود: این مطالبه اجتماعی بود و کسانی که دارنده خودروهای لوکس خارجی وارداتی هستند، انتظار دارند از سوختی متناسب با شرایط موتور این خودروها استفاده کنند البته این ظرفیتی است که ایجاد می شود و مصرف کنندگان هزینه آن را می پردازند. بخشی از این هزینه مربوط به قیمت خرید است و بخشی هم هزینه انتقال آن به جایگاه های توزیع خواهد بود.

وزیر نفت، زمستان امسال را زمستانی سخت ندانست و افزود: خدا کمک خواهد کرد و با کمترین چالش پشت سرخواهیم گذاشت.

پاک نژاد درباره تامین سوخت در زمستان، خاطرنشان‌کرد: مدیریت سوخت زمستانی برای منازل و مراکز صنعتی خواهیم داشت. گاهی تا ۸۰ درصد سوخت در بخش خانگی مصرف می شود اما تلاش می کنیم تا حد ممکن بخش‌های دیگر دچار مشکل نشوند و بخش صنعت با حداقل چالش روبه‌رو شود.

وی درباره احتمال اعمال فشارهای بیشتر بر خرید نفت ایران همزمان با تغییرات در سیاست خارجی ایالات متحده و بازگشت احتمالی فشارهای دوران ترامپ در صنعت صادرات نفت، گفت: به هر حال تدابیر لازم اتخاذ شده است.

وزیر نفت اضافه‌کرد: اجازه بفرمایید وارد جزئیات نشوم، اما مطمئن باشید که همکاران ما در صنعت نفت متناسب با شرایط و محدودیت‌هایی که ممکن است پیش آید، اقدام های لازم را پیش‌بینی کرده‌اند و مشکلی در این زمینه به وجود نخواهد آمد که مردم نگران شوند.

پاک نژاد خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های وزارت نفت در راستای حفظ پایداری تولید و صادرات نفت کشور انجام شده و نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد.

وی درباره ساخت پالایشگاه‌های کوچک، افزود: ساخت پالایشگاه‌های کوچک از سیاست‌هایی است که ما آن را دنبال می‌کنیم، به ویژه آنکه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باشد آن را دنبال خواهیم کرد.

وزیر نفت گفت: امکان تخصیص نفت خام به این پالایشگاه بر اساس فرایندی که وجود دارد، انجام می‌شود و به درخواست‌ها توجه کرده و آن را اجابت می‌کنیم و به هیچ عنوان مشکلی در خصوص تامین خوراک پالایشگاه‌های کوچک وجود ندارد.

وزیر نفت درباره آمادگی این وزارتخانه برای گذر از فصل زمستان، تصریح کرد: موضوع مدیریت مصرف سوخت همواره از اوایل ماه آذر آغاز می‌شود، اما امسال وقوع سرمای زودرس در روزهای ابتدایی آبان سبب شد روزانه ۹۰ تا ۹۵ میلیون مترمکعب گاز به مصرف بخش خانگی، تجاری و صنایع کشور افزوده شود.

وی افزود: در ماجرای مازوت‌سوزی نیروگاه‌ها که این روزها در جامعه مطرح شده است، قاعده و قوانینی از سال‌ها پیش تدوین شده است و برای حال حاضر نیست.

پاک‌نژاد ادامه داد: در سبد سوخت زمستانی نیروگاه‌ها سه حامل انرژی گاز، نفت‌کوره و گازوئیل وجود دارد و تعادل و در واقع مدیریتی بین مقدار مصارف این حامل‌ها برحسب شرایط سوخت زمستانی کشور انجام می‌شود. این در حالی است که اگر به ‌اندازه‌ سال گذشته مازوت بسوزانیم، خاموشی و مشکلی در زمستان نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تصمیم کاهش مصرف مازوت به‌دلیل اهمیت سلامت مردم و حفظ محیط زیست اتخاذ شد تا وزارت نیرو به تشخیص خودش خاموشی‌هایی را اعمال کند، تأکید کرد: در سه سال گذشته اعداد و ارقام مازوت‌سوزی به مراتب بیش از آن چیزی است که امروز در نیروگاه‌های ما انجام می‌شود.

کد خبر 77453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 6 =