دولت برای حل مساله فیلترینگ عزم جدی دارد

قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فراگیر شدن ابزارهایی مثل فیلترشکن‌ها، آسیب‌ هایی را برای کودکان و نوجوانان به همراه دارد و باید فوری به آن رسیدگی شود؛ در این زمینه دولت عزم جدی دارد.

به گزارش اگزیم نیوز، «حمید فتاحی» امروز (پنجشنبه) در سی و چهارمین اجلاس شورای عالی استان‌ها درباره مساله فیلترینگ و دسترسی به پلتفرم‌های خارجی، اظهار داشت: درباره این موضوع وزیر ارتباطات و رییس جمهور اشاره کردند. شخصا پیگیر هستیم اما به هر حال اکنون در وضعیت مناسبی قرار نداریم. همین عدم کیفیت اینترنت به این موضوع برمی‌گردد.

وی ادامه‌داد: در کنار آن، موضوع حکمرانی قانونمند باید وجود داشته باشد. به هر حال باید مسائل کلاهبرداری‌ها را نیز در نظر گرفت و باید برای چنین مسائلی فکری شود. شخص آقای رییس جمهور پیگیر موضوع هستند. همه سعی ما این است که مردم در شرایط بهتری قرار بگیرند.

قائم‌مقام وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به موضوعات مطرح شده نمایندگان شوراها با بیان اینکه مطالبه گری‌ها را فرصت می‌دانیم، افزود: مهم‌ترین مساله، عدم سرمایه گذاری و توسعه به موقع است. در برهه‌هایی از زمان زیرساخت‌هایی اتفاق افتاده اما به دلایل متعددی از جمله موضوعات مربوط اقتصادی تا عدم مدیریت مناسب، توسعه رخ نداده است و اپراتورها در حوزه‌های شهری و روستایی دچار مشکل هستند.

وی بیان‌داشت: مساله دیگر، شتاب روزافزون صنعت ارتباطات است که باید خود را به روز کنیم. به جای این‌که مصرف کننده باشیم، باید به لایه‌های عمیق هوش مصنوعی دست پیدا کنیم که به نفع مردم است.

این مقام مسئول خاطرنشان‌کرد: در وزارت ارتباطات پیگیریم که در همه نقاط با یک برنامه ریزی مشخص، پوشش‌های جاده‌ای و روستایی را داشته باشیم. بحث فیبرنوری را خواهیم داشت و این پروژه بسیار مهمی است که در دستورکار ما خواهد بود و مهم‌ترین عامل تسریع این پروژه همکاری‌های شهرداری‌ها است.

قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این‌که گرفتاری جایی است که اپراتورهای مناطق نتوانستند با شهرداری‌ها به توافق و همکاری‌ برسند، عنوان‌کرد: ما برای اپراتورهای ارتباطی که مامور این کار هستند مشوق گذاشتیم. در مقابل در کلان‌ شهرها تعهد برای اپراتور داریم اما مشوق نداریم. در مناطقی به جز کلان شهرها مشوقان بیشتری داریم. خواهش دارم اپراتورها با شهرداران محترم ارتباط داشته باشند و توافقات لازم انجام شود.
وی درخصوص مسائل قطعی برق و مشکلات پس از آن گفت: باید استانداردهایمان این باشد که حداقل دو ساعت سرویس و ارتباطات برقرار باشد اما فعلا مشکل داریم. اپراتورها مکلف شدند که تجهیزات را به روز کنند. باید به همین منوال پوشش روستایی، جاده‌ای و مراکز گردشگری را پیگیری می‌کنیم.
فتاحی، درباره جایگاه فناوری و ارتباطات در دنیا گفت: ما در برخی از قسمت‌ها در رتبه‌های بالا و در برخی دیگر افتادگی داریم، اما هر چه تسهیل و تسریع دهیم و امکانات در اختیار مردم و متخصصان قرار دهیم، به رتبه بالاتری خواهیم رسید.

وی گفت: ما در بخش‌های نیروی انسانی متخصص و موضوعات ضریب نفوذ دسترسی‌ها جایگاه خوبی داریم و در مقابل در بخش سرعت پهنای باند و کیفیت عقب افتادگی داشته و جایگاه خوبی نداریم.
قائم‌مقام وزیر ارتباطات با اشاره به همکاری با شرکت مخابرات ایران، بیان‌داشت: ما دوره جدیدی را با آن‌ها آغاز کردیم و در دستور کارمان است که مسائل حل شود. در گذشته اختلافاتی بوده که امروز باید با تعامل بیشتر این مسائل حل شود و در جهت بهبود شرایط قدم برداریم.

«محمد حاتمی‌زاده» معاون حقوقی امور دولت هم در این اجلاس اظهار کرد: شوراهای شهر و روستا جایگاه‌های مهمی در قانونی اساسی دارند و ارتباطات مستقیمی با توسعه کشور خواهند داشت.

وی بیان‌داشت: در کشورهای توسعه یافته ارتباط مستقیمی بین شوراهای شهر و روستا دارند. من سال‌ها در مجلس بودم و با دغدغه‌ها آشنایی دارم و تلاش می‌کنم دغدغه‌ها را حل کنیم و حل مشکل مردم را در اولویت‌ها قرار دهیم.

کد خبر 77292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 2 =