گامی جدید با هدف گسترش اقتصاد دیجیتال برداشته شد/ خرید بدون نیاز به پول‌ کاغذی یا کارت‌ بانکی

مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران عملیاتی شدن ریال دیجیتال را گامی جدید در راستای گسترش اقتصاد دیجیتال دانست.

به گزارش اگزیم نیوز، کاوه مشتاق روز چهارشنبه درباره خدمت جدید بانک مرکزی مبنی بر «ریال دیجیتال» گفت: با ایجاد این ریال کلاس دارایی دیجیتال تشکیل می‌شود که به نوعی حفظ ارزش می‌کند، کلاس دارایی دیجیتال بیشتر با رمزارزهای جهان روا مانند ترون، بیت کوین، لایت کوین و... شناخته می‌شود.
وی تاکید کرد: تعدادی از کشورها مانند ایران تصمیم گرفتند که ارز ملی خود را به دارایی دیجیتال تبدیل کنند تا ارز ملی کشورها به کلاس دارایی دیجیتال تبدیل شود، البته امکان تبدیل سایر دارایی‌ها به کلاس دارایی دیجیتال وجود دارد به عبارتی ما می‌توانیم توکن طلا و مسکن آن هم به صورت دیجیتال داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ایران مانند کشورهای دیگر به سراغ ایجاد کلاس دارایی دیجیتال رفته و اقدام ارزشمندی است، گفت: با ایجاد ریال دیجیتال پرداخت‌های دیجیتالی با ارز ملی کشور خودمان انجام می‌گیرد که اتفاق خوبی است.

وی افزود: افراد با استفاده از ریال دیجیتال، دیگر از پول‌های کاغذی یا کارت‌های بانکی استفاده نمی‌کنند بلکه با استفاده از کیف پول دیجیتال نسبت به انتقال وجه اقدام می‌کنند.
مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران با اشاره به این موضوع که ریال دیجیتال قابل برنامه ریزی است و اگر حریم شخصی افراد در پروژه ریال دیجیتال حفظ شود افراد بیشتر به سراغ این پروژه خواهند آمد، بیان کرد: اجرای پروژه دیجیتال نکات مثبت ومنفی دارد؛ اما نکات مثبت آن قابل توجه و بیشتر است و به نوعی با اجرای این طرح گامی در جهت گسترش اقتصاد دیجیتال برداشته می‌شود؛ ولی باید بگوییم برای استقبال بیشتراز این پروژه باید ریال تثبیت و تورم نیز تا حدودی کنترل شود.
مشتاق بیان کرد: توکن‌هایی مانند بیت کوین با ریال دیجیتال از نظر ذاتی تفاوت دارد؛ بنابراین تاثیر متقابل روی یکدیگر نمی‌گذارند و هیچ کدام جای دیگری را نمی‌گیرند؛ ولی با این عمل ذهن‌ افراد بیشتر با اقتصاد دیجیتال آشنا می‌شود.

کد خبر 74376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 10 =