تداوم بهار تولید در فولاد مبارکه

رییس کنترل کیفی ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه گفت: این شرکت در فروردین‌ماه امسال در کنار ثبت رکورد غرورآفرین تولید ۸۱۲ هزار و ۵۵۸ تن تختال، به نتایج کیفی مطلوبی نیز دست یافتند.

به گزارش روز شنبه اگزیم نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، سید محمدمهدی مرندی افزود: در فروردین‌ماه، درصد تختال‌های بدون عیب ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم ۹۵.۵۴ درصد ثبت شد که نسبت به عدد تجمعی عیوب در سال ۱۴۰۲ که برابر ۹۴.۴۲ درصد بوده ۱.۱۲ درصد بالاتر است.

وی ادامه داد: در این ماه، درصد عیوب تختال ماشین‌های ریخته‌گری یک و ۲ و چهار کمتر از چهار درصد و درصد عیوب تختال‌های تولیدی ماشین شماره سه ریخته‌گری نیز کمتر از ۶ درصد ثبت شده است.

مرندی گفت: درصد تولید تختال مطابق با سفارش مشتری نیز در فروردین ۱۴۰۳ برابر ۹۸.۷ درصد است که نسبت به عدد تجمعی همین شاخص در سال ۱۴۰۲ که ۹۸.۳ درصد است افزایش ۰.۴ درصدی داشته است.

وی تأکید کرد: با کنترل‌های به‌عمل‌آمده در فروردین‌ماه، درصد شرایط غیر طبیعی ریخته‌گری (ابنرمالیتی‌ها) به کمتر از ۰.۲ درصد و درصد تختال‌های میکس غیر هم‌گروه نیز به کمتر از ۰.۳ درصد کاهش یافته است.

برای کاهش هزینه‌ها باید به کاهش دوباره‌کاری‌ها در تولید توجه داشته باشیم

رییس گروه فنی ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه نیز در این رابطه گفت: در مسیر راهبرد سودآوری شرکت فولاد مبارکه، مولفه‌هایی نظیر افزایش تولید و بهبود بهره‌وری در کاهش هزینه‌ها و افزایش سودآوری از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است؛ ضمن اینکه برای کاهش هزینه‌ها باید به کاهش دوباره‌کاری‌ها در تولید نیز توجه داشته باشیم.

محمدعلی شفیعی افزود: کاهش دوباره‌کاری را می‌توان عملی درجهت افزایش بهره وری در محصولات غیر سفارشی برشمرد چراکه در محصولات غیرمنطبق با سفارش، باوجود صرف هزینه، زمان و مواد اولیه، انرژی و سایر عوامل تولید، محصولی تولید شده که مطابق نیاز و خواسته مشتری نیست.

وی در تشریح دستاوردهای کیفی فولادسازی تصریح کرد: در فروردین‌ماه سال جاری با برنامه‌ریزی انجام‌شده در زمستان سال ۱۴۰۲ و تعمیرات صورت‌گرفته، آماده‌به‌کاری تجهیزات افزایش یافت. علاوه بر این، اقداماتی نظیر اصلاح در فرایندها، آموزش‌های مستمر و نظارت بیشتر بر فرایند تولید، کاهش درصد تولید تختال‌های NC، کاهش تختال‌های میکس و تختال‌های کوتاه و افزایش تختال‌های تخصیص داده‌شده را شاهد بودیم؛ به‌نحوی‌که عملکرد کلی فروردین‌ماه ۹۸.۷ درصد بوده است.

رییس گروه فنی ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم اظهار امیدواری کرد با حفظ و ارتقای در بهبود این روندها در ماه‌های دیگر سال نیز شاهد بهبود کیفیت و روند تولید باشیم.

فولاد مبارکه اصفهان هم‌اکنون مواد اولیه بیش از سه هزار کارخانه و کارگاه تولیدی کشور در صنایع لوله و پروفیل، نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو، موتورهای الکتریکی، لوازم خانگی، فلزی سبک و سنگین، ساختمانی، غذایی، کشتی‌سازی و سازه‌های دریایی و … را تامین می کند.

این شرکت هر سال بخشی از محصولات خود را در راستای ارتقای کیفیت، برآورده کردن نیاز ارزی و حضور در بازارهای جهانی آن صادر می‌کند و با توجه به اعتبار کسب شده در بازار جهانی، اکنون پتانسیل و اعتبار لازم جهت صادرات به بیش از ۳۸ کشور جهان را دارد.

این مجتمع که در ۷۵ کیلومتری جنوب‌ غربی شهر اصفهان، در زمینی به وسعت ۳۵ کیلومترمربع (۱۷ کیلومتر مربع سالن تولید) استقرار یافته‌، دارای ظرفیت تولید سالانهٔ ۱۰٫۳ میلیون تُن انواع محصولات فولادی تخت، گرم و سرد نوردیده، قلع‌اندود، گالوانیزه و رنگی از ضخامت ۰٫۱۸ تا ۱۶ میلی‌متر است.

فولاد مبارکه یکی از معدود شرکت‌های فولادسازی ایران است که توانسته است مالک زنجیره کاملی در تولید فولاد از معدنکاری سنگ‌آهن تا نورد فولاد باشد.

کد خبر 73880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 9 =