به گزارش اگزیم نیوز، سیدمحمد حسینی روز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران درباره رویکرد تعاملی دولت و مجلس افزود: در این دوره از مجلس ۶ هزار سوال توسط نمایندگان از وزرا مطرح که ۲۹ سوال در صحن عنوان شد و نمایندگان تنها از ۹ سوال قانع نشدند و به اصطلاح به وزار کارت زرد دادند.
وی با بیان اینکه در ۳۲ ماه گذشته، ۳۰ نشست با معاونت پارلمانی وزارتخانهها داشتیم، خاطرنشان کرد: ما دانشافزایی پارلمانی را برای معاونتهای پارلمانی انجام دادیم تا روابط دولت و مجلس شورای اسلامی تسهیل شود.
معاون پارلمانی رئیسجمهور به هزار دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: وزرا ۵۷۳ مرتبه در کمیسیونها، ۱۰۸ مرتبه در صحن علنی مجلس و ۲۳ بار هم در جلسات غیرعلنی حضور یافتند.
حسینی گفت: در این میان ۱۵ استیضاح مطرح شد که با برگزاری جلسات و قانع شدن نمایندگان مردم این استیضاحها از حد نصاب افتاد و برخی از نمایندگان امضاهای خود را پس گرفتند.
وی با بیان اینکه ۷۱ بیانیه از مجلس در حمایت از رئیس جمهور و دولت خوانده شد، تصریح کرد: به نمایندگان توصیه کردیم نگاهشان، ملی باشد چرا که آنها وکیل کل ملت ایران هستند.
حسینی، تعداد کل لوایح باقیمانده از دولتهای قبل که دولت سیزدهم آنها را تایید کرد را ۱۲۸ مورد خواند و یادآور شد: ۱۳۴ لایحه هم در دولت سیزدهم تهیه شده و مجموعا ۲۶۲ لایحه در این ۳۲ ماه در دستور کار مجلس قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم لایحه محوری بر طرحها در اولویت قرار داشته است گفت: گاهی هم طرحها را با لایحه ادغام کردیم.
معاون پارلمانی رئیسجمهور همچنین تحقق شعار سال را اولویت همه دستگاههای اجرایی دانست و گفت: روز گذشته گزارش مفصلی در دولت ارائه شده که چگونه میتوان مردم را به مشارکت برای جهش تولید دعوت کرد.
حسینی با بیان اینکه مقرر شده هر دستگاه برنامه خود را تهیه و ارائه کند، یادآور شد: برای مناطق آزاد هم چنین برنامهای برای سرمایهگذاری تهیه شده و در جزئیات این برنامه حتی ریسک سرمایهگذاری محاسبه شده و برای سرمایهگذار هم مشاور در نظر گرفته شده است.
وی بیان اینکه برنامه هفتم توسعه برای اجرا به تعدادی لوایح نیاز دارد گفت: دولت منتظر است تا لایحه برنامه هفتم ابلاغ شود تا لایحه های لازم را تهیه کنیم.
معاون پارلمانی رئیسجمهور با بیان اینکه برنامه دولت سیزدهم، لایحهمحوری و طرحمحوری است اما چون دولت به خوبی فعالیت می کند، نمایندگان مجلس پذیرفتند که در این مسیر، به لوایح دولت که عملا میتواند کارشناسیتر هم باشد، عنایت کنند و اولویت لوایح را بپذیرند، گفت: از این رو در دولت و مجلس لایحهمحوری مقدم بوده است.
نظر شما