نوسان بازار ارز ناشی از مسائل سیاسی است/ با فروکش کردن التهابات خارجی، بازار به روال قبل برمی‌گردد

اقتصاددان و استاد اقتصاد دانشگاه گفت: خوشبختانه شاهد موضع‌گیری درست و بدون هیجان بانک‌ مرکزی در مسئه افزایش نرخ ارز که ناشی از مسائل روانی است، هستیم.

به گزارش اگزیم نیوز، آلبرت بغزیان روز شنبه در خصوص افزایش هیجانی و روانی نرخ ارز ناشی از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، به عملکرد درست بانک مرکزی و تمرکز بر عبور از هیجانات کاذب بر افزایش نرخ ارز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه شاهد موضع‌گیری درست و هدف گذاری و اعمال مدیریت قاطع و بدون هیجان از سوی بانک مرکزی در مسائل مرتبط با افزایش نرخ ارزی که ناشی از مسائل روانی نشات گرفته از بحران‌های سیاسی است؛ هستیم. تحلیل من این است که بزودی با فروکش کردن التهابات خارجی، بازار به روال قبل برمی‌گردد.

وی در این باره گفت: مدیریت نوسانات بازار ارز ناشی از مسائل سیاسی که روی این موضوع تاثیرگذار است به خوبی انجام می‌شود. تا پیش از این در دوره‌های قبلی بانک مرکزی متعاقب مسائل سیاسی که منجر به افزایش هیجانی نرخ ارز می‌شد شاهد مصاحبه‌های فوری مدیران و روسای بانک مرکزی بودیم که اتفاقا به افزایش آنی نرخ ارز و نگرانی نسبت به آینده بازار ارز دامن می‌زد.

این اقتصاددان در این باره خاطر نشان کرد: بانک مرکزی بازار ارز را به خوبی مدیریت کرده و در دام‌هایی که قبلا برای افزایش انتظارات تورمی پهن می‌شد نیفتاده است؛ لذا به نظر می‌رسد این بانک همچنان در حال تداوم سیاست‌ها و رویه‌های قبلی است که با هدف ثبات ارزی و اقتصادی در پیش گرفته بود.

بغزیان یادآور شد: بانک مرکزی با عدم تغییر در نرخ ارز به این دلیل که اتفاقی بنیادین در عرصه اقتصاد کشور رخ نداده قطعا مساله افزایش قیمت ارز را در روزهای آتی به درستی مدیریت می‌کند لذا نباید نگران افزایش‌های هیجانی نرخ ارز باشیم؛ چرا که بانک مرکزی کماکان ارزهای بخش‌های مختلف اعم از ارزهای مورد نیاز واردات کالای اساسی و ... را به عنوان ضروریات به موقع تخصیص می‌دهد و مشکلی در منابع وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: بانک مرکزی در افزایش نرخ ارز کمترین دخالتی نداشته و دخیل نیست، لذا مردم و فعالان اقتصادی باید به این موضوع توجه کنند و مانع از باز شدن مسیر برای کسانی شوند که به امید سودهای باد آورده به دنبال ایجاد تنش در فضای اقتصاد کشور و بالا بردن نرخ ارز به صورت هیجانی هستند.

کد خبر 72711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 11 =