سهم ۵۴ درصدی گوشت گاو و گوساله از عرضه گوشت قرمز

مرکز آمار ایران اعلام‌کرد: بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در دی‌ماه سال‌جاری، گوشت گاو و گوساله با ۱۸ هزار و ۲۲۶ تن، ۵۴.۴ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌ شده را به خود اختصاص داده است.

به گزارش روز دوشنبه اگزیم نیوز از مرکز آمار ایران، براساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی‌ماه امسال، وزن گوشت قرمز عرضه‌ شده انواع دام‌های ذبح‌ شده در کشتارگاه‌ های رسمی کشور در مجموع ۳۳ هزار و ۵۱۰ تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

براساس نتایج این آمارگیری، گوشت گوسفند و بره با ۱۱ هزار و ۸۸۱ تن، بز و بزغاله با ۲ هزار و ۲۶۶ تن، و سایر انواع دام با یک‌هزار و ۱۳۷ تن، به‌ترتیب ۳۵.۴ درصد، ۶.۸ درصد و ۳.۴ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌ شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده کاهش ۱۸ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

همچنین مقدار تولید گوشت در دی ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۲۹ درصد، برای بز و بزغاله ۱۹ درصد، برای گاو و گوساله ۱۲ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۴ درصد کاهش و برای شتر و بچه‌شتر ۹۳ درصد افزایش داشته است.

نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (آذر) در حدود ۹ درصد کاهش داشته است.

کد خبر 71546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 1 =